ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανατροπή της τελευταίας στιγμής, η ΠΑΕ Ηρακλής πέρασε πλέον και επίσημα στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.
Ο Στράτος Ευγενίου υπέγραψε τελικά το συμφωνητικό παραχώρησης των μετόχων της ΠΑΕ Ηρακλής στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, με την τελική συμφωνία να επιβεβαιώνεται από ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επαφές των δύο πλευρών για να γεφυρωθεί το χάσμα.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Είναι πλέον επίσημο: Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ.
ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ»
Στις 19:00 ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα παραχωρήσει επίσημη συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης
ΠΑΕ Ηρακλής: Εμπλοκή στη συμφωνία για την απόκτηση της ομάδας από τον Μονεμβασιώτη
ΠΑΕ Ηρακλής: Ο Ευγενίου αρνήθηκε την πρόταση Μονεμβασιώτη – Θα επέλθει η συμφωνία;
Στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη περνά η ΠΑΕ Ηρακλής – Αποθεώθηκε από οπαδούς (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μ. Αποστολάκη στη Βουλή: «Την καθυστέρηση εφαρμογής της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης – Ποιος ελέγχει τους servicers;»
- Δημοσκόπηση Alco: Πρώτη η ΝΔ με 9,9 μονάδες διαφορά με την ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 15,3% οι αναποφάσιστοι
- Ρωσία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας μετά την επίθεση ουκρανικών drones
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ήταν μια χαρά -Η καρδιά του ήταν σαν μικρού παιδιού, αναφέρει ο Ιατροδικαστής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.