• Business

    Π. Γεωργιόπουλος: Νέο κέντρο υπηρεσιών στη Γερμανία για την Aegean Marine

    πητερ γεωργιοπουλος

    Πήτερ Γεωργιόπουλος, εφοπλιστής Aegean Marine Petroleum Network


    Τη λειτουργία ενός νέου κέντρου υπηρεσιών στο Ροστόκ της Γερμανίας, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γερμανικά λιμάνια της Βαλτικής και τα λιμάνια της νότιας Σκανδιναβίας, ανακοίνωσε η ναυτιλιακή εταιρεία Aegean Marine Petroleum Network (συμφερόντων του εφοπλιστή Πήτερ Γεωργιόπουλου, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη το περασμένο καλοκαίρι).

    “Με χαρά ανακοινώνουμε το λανσάρισμα του νέου μας κέντρου υπηρεσιών στο Ροστόκ, που ενισχύει την υπάρχουσα παρουσία μας στη Γερμανία και θα επεκτείνει την ευελιξία και το εύρος της παγκόσμιας πλατφόρμας ναυτιλιακού πετρελαίου μας, επιτρέποντας μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας ανά τον κόσμο”, δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της εταιρείας, Νικόλας Ταβλάριος.

    Το κέντρο υπηρεσιών του Ροστόκ θα διαχειρίζεται η εταιρεία διακίνησης πετρελαίου OBAST Bunkering & Trading. “Η ομάδα της OBAST είναι μία πεπειραμένη και πολύτιμη προσθήκη στην Aegean και αναμένουμε τις συνεισφορές τους στη διαχείριση των επιχειρήσεων στην αγορά του Ροστόκ”, σημείωσε ο Ν. Ταβλάριος.

    Από την πλευρά του, ο Mathias Berndt, διευθυντής της OBAST, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της ένταξης στην ομάδα της Aegean και της οικοδόμησης πάνω στα ισχυρά θεμέλια που έχουμε δημιουργήσει στην OBAST. Ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να επεκτείνουμε το παγκόσμιο brand της Aegean”.

    Σημειώνεται ότι σήμερα η διεθνής παρουσία της Aegean Marine Petroleum Network εκτείνεται σε περισσότερες από τριάντα αγορές ανά τον κόσμο, ενώ διαθέτει πελάτες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της εμπορικής ναυτιλίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δήλωση Πόθεν Έσχες – Προβλήματα, κόστος και “έρχεται” το… περουσιολόγιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπερφορολόγηση βάζει «φωτιά» στα καύσιμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τράπεζες: Ριζικές αλλαγές στις διοικήσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ