• Business

    OTE: Γιατί αποχωρεί από τον όμιλο ο Κώστας Νεμπής

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνος Νεμπής


    Την αποχώρηση του Chief Commercial Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ, Κωνσταντίνου Νεμπή ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Νεμπής θα αποχωρήσει από τον Όμιλο του ΟΤΕ στις 31 Μαρτίου του 2019.

    Από την 1η Απριλίου, ο κ. Νεμπής θα αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Διεύθυνσης (Management Board) και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Hrvatski Telekom d.d., θυγατρική εταιρεία της Deutsche Telekom AG στην Κροατία.

    Ο Κώστας Νεμπής διαθέτει 17ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, κατέχοντας διοικητικές θέσεις Marketing και Πωλήσεων σε διάφορες εταιρείες. Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ το 2009, ως Marketing Director της COSMOTE. Από το 2013 κατέχει τη θέση του Executive Director Οικιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής και έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενοποίηση και το μετασχηματισμό της εμπορικής λειτουργίας Σταθερής και Κινητής του ομίλου. Ανέλαβε  Chief Commercial Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ το 2016.

    Πριν την ένταξή του στον όμιλο ΟΤΕ, ο κ. Νεμπής διετέλεσε Brand Manager της Vodafone Ελλάδος το 1999, Product Manager του Vodafone Group από το 2000 έως το 2002, ενώ με την επιστροφή του στη Vodafone Ελλάδος εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις, όπως Senior Manager Consumer Propositions.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα τρία νέα μεγάλα στοιχήματα του ΟΤΕ



    ΣΧΟΛΙΑ