ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Project κολοσσός στη Θεσσαλονίκη, άνω του μισού δισ. ευρώ – Έρχονται νέα λεωφορεία και προσλήψεις οδηγών
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ΑΕ για το 2025, με θετικό ισοζύγιο 115.048 ευρώ.
Ειδικότερα, τα προβλεπόμενα έσοδα του οργανισμού αναμένεται να αγγίξουν τα 47.410.388 ευρώ, ενώ τα έξοδα προϋπολογίζεται ότι θα φτάσουν τα 47.295.340€.
Όσον αφορά στα έσοδα, περίπου 49,483 εκατομμύρια ευρώ προέρχονται από επιχορηγήσεις. Εντούτοις, τα έξοδα προσωπικού αναμένεται να φτάσουν τα 45, 065 εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε εδώ τον αναλυτικό προϋπολογισμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Allwyn Hellas και Pamestoixima.gr στα SBC Awards 2026
- Κωνσταντίνος Κόλλιας (ΟΕΕ): Ζούμε σε μια εποχή διαρκούς διαταραχής
- Εθνική Ασφαλιστική: Δωρεά 12 οχημάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ενισχύεται ο στόλος της Πολιτικής Προστασίας
- Y/KNOT: Υπερκάλυψη 1,5 φορά στην ΑΜΚ και εισαγωγή νέων μετοχών στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.