ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην υπογραφή συμφωνητικών πώλησης για συγκρότημα στη μαρίνα Αγίου Κοσμά τριών μελλοντικών διαμερισμάτων με αθροιστικό τίμημα €12.200.000 και δύο μελλοντικών μεζονετών με αθροιστικό τίμημα €6.570.000 ανακοίνωσε η εταιρεία Orilina Properties.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η «ORILINA PROPERTIES REIC» ανακοινώνει ότι προέβη στην υπογραφή Ιδιωτικών Συμφωνητικών Προκαταβολής, σχετικά με τo οικιστικό συγκρότημα «Marina Residences by Kengo Kuma» στη μαρίνα Αγίου Κοσμά.
Αφορούν στην πώληση 3 μελλοντικών διαμερισμάτων με αθροιστικό τίμημα €12.200.000 και 2 μελλοντικών μεζονετών με αθροιστικό τίμημα €6.570.000.
Ο αριθμός των προκρατήσεων ανέρχεται πλέον σε 10 κατοικίες, από τις συνολικά 20 διαθέσιμες που η Εταιρία διαθέτει προς πώληση στο βιοκλιματικό της συγκρότημα.
Διαβάστε επίσης
Tetra Pak® και Κρι Κρι σε στρατηγική συνεργασία για την επέκταση της παραγωγής γιαουρτιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.