• Business

    ΟΠΑΠ: «Πράσινο» από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο πληροφοριακό δελτίο για την προαιρετική δημόσια πρόταση του Sazka Group

    • NewsRoom
    Κάρελ Κόμαρεκ

    Κάρελ Κόμαρεκ


    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 853η/30.9.2019 συνεδρίασή του αποφάσισε την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρείας «SAZKA Group a.s.» προς τους μετόχους της εταιρείας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.E.», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.

    Υπενθυμίζεται πως ο ελεγχόμενος από τον Κάρελ Κόμαρεκ τσεχικός όμιλος «SAZKA Group a.s.» έχει ανακοινώσει από τον Ιούλιο την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους κατόχους κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών τους.

    Ο Προτείνων εκκίνησε τη διαδικασία της Δημόσιας Πρότασης τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, ενημερώνοντας την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Διοικητικό Συμβούλιο της υπό εξαγορά εταιρείας, υποβάλλοντας ταυτόχρονα σχέδιο του πληροφοριακού δελτίου.

    Η Δημόσια Πρόταση απευθύνεται σε όλους τους Μετόχους εκτός από τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα και αφορά την απόκτηση του συνόλου των μετοχών που δεν κατέχει ούτε ελέγχει, άμεσα ή έμμεσα, ο Προτείνων, κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης.

    Το προσφερόμενο από τον Προτείνοντα αντάλλαγμα, σε μετρητά, για την απόκτηση κάθε Μετοχής της Δημόσιας Πρότασης, η οποία θα του προσφερθεί νομίμως και εγκύρως κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής ανέρχεται σε 9,12 ευρώ.



    ΣΧΟΛΙΑ