ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας «ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ», η οποία κατέχει και λειτουργεί το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με την εμπρόθεσμη υποβολή ικανοποιητικού αριθμού μη δεσμευτικών προσφορών, από ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Τις προσεχείς ημέρες, η Τράπεζα σε συνεργασία με την PwC, χρηματοοικονομικό σύμβουλο της πώλησης, θα αξιολογήσει τις υποβληθείσες προσφορές προκειμένου να επιλεγούν εκείνες που θα προχωρήσουν στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής της.
Σημειώνεται ότι, όπως είχε γράψει προ ημερών το mononews.gr, στελέχη της αγοράς τοποθετούν μια ρεαλιστική πρόταση για την πώληση του Ντυνάν κοντά στα 80 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών, ενώ έχει δοθεί η δυνατότητα υποβολής και ξεχωριστών προσφορών, δηλαδή για τη νοσοκομειακή δραστηριότητα και τις υποδομές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιντριγκάρει η παρουσία του Ιδρύματος Ωνάση και του Mubadala στο Ερρίκος Ντυνάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αισιοδοξία από ΗΠΑ για την επίτευξη προόδου στις διπλωματικές διεργασίες με το Ιράν
- Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν
- Η Δημοκρατία δεν περίμενε την Μαρία Καρυστιανού
- Fear of the (Red) Dark! Στο… κατακόκκινο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση και το 4ο τρόπαιο στην EuroLeague
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.