• Business

    Ο Ronaldo θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Premier League

    • NewsRoom


    O Cristiano Ronaldo πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Premier League.

    Ο διάσημος παίκτης πρόκειται να κερδίζει περισσότερα από 560,000 λίρες (653.483 ευρώ) την εβδομάδα, σύμφωνα με το διετές συμβόλαιό του με τη Manchester United Plc, όπως μετέδωσε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η Telegraph Sport.

    Η αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αγορά του Πορτογάλου παίκτη από την ιταλική Juventus Football Club SpA την Παρασκευή. Η συμφωνία ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ και βάζει τέλος στις απόπειρες της Manchester City να αγοράσει τον παίκτη. Η Manchester United θα πληρώσει αρχικά 15 εκατ ευρώ για τον Ronaldo, με άλλα 7 επιπλέον εκατ. στη συνέχεια, ανάλογα με την επίδοση του παίκτη.

    Η επιστροφή του Ronaldo στη Manchester United έρχεται 12 χρόνια αφότου άφησε την ομάδα για την ισπανική Real Madrid. Η συμφωνία για την επιστροφή του έστειλε τις μετοχές της Manchester United 5.8% υψηλότερα στη Wall Street την Παρασκευή.

    Η πρώτη εμφάνιση του Ronaldo με την ομάδα αναμένεται στο παιχνίδι με την Newcastle στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο superstar σκόραρε 118 γκολ σε 292 αγώνας, όταν έπαιζε παλαιότερα για τη Manchester United.



    ΣΧΟΛΙΑ