• Business

    Ο «Δεκάλογος – Μανιφέστο» για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα: Τι προτείνουν οι ξένες πολυεθνικές για τη βελτίωση του επενδυτικού πλαισίου

    • NewsRoom
    Παγουλάτος

    Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Παγουλάτος


    Ενόψει του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, που θα πραγματοποιηθεί στις 11/06/2019, ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής των κυριότερων προτάσεων των ξένων πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα ως προς το «δέον γενέσθαι» για να βελτιωθεί το επενδυτικό πλαίσιο της χώρας.

    Τις προτάσεις αυτές θα επεξεργαστεί ο Καθηγητής  Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργος Παγουλάτος, προκειμένου να αποτελέσουν τη βάση για τη σύνταξη του «Δεκαλόγου – Μανιφέστου» των ξένων εταιρειών στην Ελλάδα για τη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

    Το κείμενο αυτό αποτελεί συνέχεια της «Πρωτοβουλίας για τις Ξένες Επενδύσεις στην Ελλάδα», η οποία, πάντοτε υπό την επιστημονική εποπτεία του Καθηγητή κ. Γιώργου Παγουλάτου,  παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, στο πλαίσιο του 1st InvestGR Forum 2018: Foreign Investments in Greece, και εστάλη, ακολούθως, στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, στα ΜΜΕ και στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    *Εδώ μπορείτε να δείτε στο You Tube το 1st InvestGR Forum 2018: Foreign Investments in Greece.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Παγουλάτος στο mononews: Οι επενδυτές φοβούνται τον λαϊκισμό της προεκλογικής περιόδου



    ΣΧΟΛΙΑ