• Business

    Ντόναλντ Τραμπ: Νοικιάζει την έπαυλη του στο Παλμ Μπιτς έναντι 195.000 δολ. μηνιαίως (pics)

    • NewsRoom

    1125 South Ocean Blvd. in Palm Beach, Florida.Photographer: Roberto Dangond


    Ενοικιαστήριο στην έπαυλη που διαθέτει στο Παλμ Μπιτς, μπροστά στον ωκεανό, έχει βάλει ο Ντόναλντ Tραμπ, σύμφωνα με το Bloomberg.

    To σπίτι με τα οκτώ υπνοδωμάτια θα είναι διαθέσιμο στους επίδοξους ενοικιαστές από την Παρασκευή, στην τιμή των 195.000 δολαρίων τον μήνα.

    Βρίσκεται πάνω στην παραλία, πολύ κοντά στο θέρετρο ορόσημο της περιοχής Mar-a-Lago Club, διαθέτει πισίνα και είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

    Η έπαυλη, που βρίσκεται στη λεωφόρο 1125 South Ocean Blvd., βγήκε προς πώληση τον Μάρτιο του 2021 έναντι 49 εκατ. δολαρίων, ενώ στις αρχές του 2022 η τιμή της αυξήθηκε στα 59 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με την εταιρεία ακινήτων Zillow.

    Ωστόσο, δεν βρέθηκε αγοραστής παρά την κινητικότητα και τις αγοραπωλησίες άλλων αντίστοιχων κατοικιών στο Παλμ Μπιτς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

    Ο Ντόναλντ Tραμπ εκτίμησε την αξία της σε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια στα οικονομικά στοιχεία που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή, στο πλαίσιο της προεδρικής υποψηφιότητας του για το 2024. Το ακίνητο αποφέρει ετήσιο εισόδημα μεταξύ 1 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία.

    Το 2021, όταν άφησε την εξουσία, ο Τραμπ είπε ότι το ακίνητο είχε αξία 25 έως 50 εκατομμυρίων δολαρίων και απέφερε εισόδημα από 100.001 έως 1 εκατομμύριο δολάρια.

    Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ένα trust στο όνομα της αδερφής του Τραμπ, Μαριάν Τραμπ Μπάρι, η οποία το πούλησε για 18,5 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

    Σημερινός ιδιοκτήτης εμφανίζεται μία εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που ανήκει στους γιους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Έρικ Τραμπ και Ντόναλντ Τραμπ Jr.

    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com
    φωτογραφία: www.compass.com

    Διαβάστε ακόμη:

    Ντόναλντ Τραμπ: Στα 1,2 δισ. δολάρια εκτιμά την επιχειρηματική του αυτοκρατορία



    ΣΧΟΛΙΑ