• Business

    ΝΤΙΟΝΙΚ: Τι αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση

    • NewsRoom
    Dionic:Tην εξεύρεση χρηματοοικονομικού συμβούλου ανέθεσε η Γενική Συνέλευση στο ΔΣ

    Dionic:Tην εξεύρεση χρηματοοικονομικού συμβούλου ανέθεσε η Γενική Συνέλευση στο ΔΣ


    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εξέλεξε ομόφωνα η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕBE. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, εξαμελούς συνθέσεως, θα απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη: Δημοσθένης Βατικιώτης του Ιωάννη, Χρήστος Μπιζούμης του Μίμη, Θωμάς Ρούμπας του Ιωάννη, Κωνσταντίνος Θεοτοκάς του Στεφάνου, Ιωάννης Βενέτης του Ζώη και Ευάγγελος Αδαμόπουλος του Αριστείδη.

    Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται τριετής και παρατείνεται αυτόματα μέχρι την σύγκληση της αμέσως επόμενης τακτικής γενικής συνέλευσης μετά την λήξη της θητείας του, οπότε λήγει την 30.6.2021.

    Επίσης, η γενική συνέλευση των μετόχων, μετά από ονομαστική ψηφοφορία αποφάσισε την τροποποίηση-επέκταση του σκοπού της εταιρείας ώστε αυτός να περιλαμβάνει επιπλέον των υφισταμένων και τις κάτωθι δραστηριότητες:

    – εισαγωγή από το εξωτερικό τυποποιημένων και μη τροφίμων ζωικής και μη προελεύσεως, αλλαντικών, ζαχαρωδών, ειδών σοκολατοποιίας και γενικά διατροφής και ποτών καθώς και αγορά ομοίων προϊόντων ελληνικής παραγωγής ή προελεύσεως και πώληση με κέρδος όλων αυτών στο εσωτερικό ή εξωτερικό.

    – διαμεσολάβηση για την κατάρτιση συμβάσεων αγοράς και πωλήσεων ειδών διατροφής και αντιπροσώπευση τρίτων για το σκοπό αυτό

    – αποθήκευση, συντήρηση, πώληση και εν γένει εμπορία συσκευασμένων και τυποποιημένων τροφίμων και ειδών σούπερ μάρκετ.

    – μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.

    Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση προτίθεται να εξερευνήσει τη δυνατότητα δραστηριοποίησης της εταιρείας στους νέους σκοπούς και κλάδους και δεν αναμένει σημαντική διαφοροποίηση των οικονομικών μεγεθών της στο προσεχές διάστημα εξαιτίας της πιθανότητας αυτής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαμπίρης (ΤΑΙΠΕΔ) για ΕΛΠΕ: Ενδιαφέρον από επενδυτές υψηλής ποιότητας-Σε 10 ημέρες ο διαγωνισμός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Uber: Αναστέλλει τις δραστηριότητες στην Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πού θα κάνει Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας;



    ΣΧΟΛΙΑ