• Business

    Novibet: GenAI έργο μεγάλης κλίμακας σε συνεργασία με την helvia.ai

    • NewsRoom
    Novibet: GenAI έργο μεγάλης κλίμακας σε συνεργασία με την helvia.ai


    Η Novibet επενδύει στην αναβαθμισμένη εμπειρία των πελατών της με AI chatbots από την helvia.ai

    Η Novibet θέτει σε προτεταιότητα την αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών της ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη helvia.ai.

    H GameTech εταιρεία, με παρουσία πλέον σε 12 χώρες, μετασχηματίζει την εξυπηρέτηση πελατών στο ελληνικό online gaming εστιάζοντας σε AI customer support chatbots. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο για την ελληνική τεχνολογική κοινότητα, με τους νέους βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης να χρησιμοποιούν επεξεργασία φυσικής γλώσσας και deep learning για να παρέχουν στους πελάτες γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

    Η συνεργασία της Novibet με την helvia.ai υπογραμμίζει τη δέσμευσή τους να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να αξιοποιούν την τελευταία τεχνολογία AI για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους.

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Novibet και αποτελούμε μέρος του πρώτου μεγάλης κλίμακας έργου Gen AI για Customer Experience στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Δημήτρης Μπαλαούρας, CTO της helvia.ai. “Η συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κλάδο είναι μεγάλη τιμή και είμαστε βέβαιοι ότι οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης μας θα προσφέρουν στους πελάτες της Novibet μια νέα εμπειρία, θέτοντας ένα νέο standard στον χώρο”.

    H Αφροδίτη Πίνα, Director of Customer Operations της Novibet ανέφερε σχετικά: “H πρόσφατη τριπλή χρυσή διάκρισή μας στα βραβεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, μάς γεμίζει χαρά και ευθύνη να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε διατηρώντας τον ανθρώπινο παράγοντά στον πυρήνα μας, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα ό,τι έχει να μας προσφέρει η τεχνολογία αιχμής που αναπτύσσεται ραγδαία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την helvia.ai για ένα έργο με ουσιαστικό αντίκτυπο στην αναπτυξιακή τροχιά της Novibet. Καθώς εμβαθύνουμε στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, η ενσωμάτωση των βοηθών AI υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας αλληλεπιδρούν με την πλατφόρμα μας, παρέχοντάς μια εξατομικευμένη εμπειρία παιχνιδιού απαλλαγμένη από χρονοβόρες διαδικασίες. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία όχι μόνο θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες μας, αλλά και θα θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον κλάδο, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε το καλύτερο customer experience”.

    Διαβάστε επίσης:

    Vitol: Αποκτά μερίδιο ελέγχου στην ενεργειακή Saras από τον δισεκατομμυριούχο Moratti

    Diamondback και Endeavor: Στα σκαριά deal για την δημιουργία ενεργειακού κολοσσού 50 δισ. δολ.

    Λογαριασμοί ρεύματος: Νέα στήριξη για 730.000 νοικοκυριά



    ΣΧΟΛΙΑ