• Business

    Nova: Σοβαρό πρόβλημα επί ώρες στο δίκτυο κινητής – Αγανακτισμένοι οι συνδρομητές

    • NewsRoom
    Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO Nova

    Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO Nova


    Οργή και αγανάκτηση προκλήθηκε σε χιλιάδες συνδρομητές της Nova όταν την Κυριακή το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα «έπεσε» με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν κλήσεις και να σταλούν μηνύματα από άλλα δίκτυα.

    Ουσιαστικά το δίκτυο της κινητής της συγκεκριμένης εταιρείας «τυφλώθηκε» και τα προβλήματα που προέκυψαν δημιούργησαν εκνευρισμό στους συνδρομητές.

    Η εταιρία, με ανακοίνωσή της στα social media ανέφερε ότι η αδυναμία λήψης κλήσεων και sms από άλλες εταιρίες είναι προσωρινή και γίνεται προσπάθεια για να αποκατασταθεί.

    «Ενημερώνουμε τους συνδρομητές κινητής ότι τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!»

    Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και πελάτες της NOVA διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν εδώ και αρκετές ώρες, ενώ ζητούσαν απαντήσεις… αποκλειστικά από τα κοινωνικά δίκτυα εξαιτίας της φύσης της βλάβης.

    Πέρασαν αρκετές ώρες ωστόσο και το πρόβλημα δεν μπορούσε να αποκατασταθεί. Πολλοί συνδρομητές έλεγαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα κυρίως στην Αθήνα, την Κεφαλονιά αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

    Καταγγελίες για αδυναμία επικοινωνίας μέσω του δικτύου της Nova, πρώην Wind και Q, έγιναν κι από άλλες περιοχές, όπως στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη.

    Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάστηκαν και στις online αγορές ι οποίες έχουν επιβεβαίωση παραγόντων από κινητό τηλέφωνο μέσω SMS

    Επειτα από αρκετές ώρες σταδιακά άρχισαν να επανέρχονται οι υπηρεσίες με την εταιρεία να αναφέρει: Επιλύθηκε το τεχνικό πρόβλημα που αφορούσε στις κλήσεις και τα sms! Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που αντιμετωπίσατε. Η υπομονή σας σημαίνει τα πάντα για εμάς. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

     

     

     

    Διαβάστε επίσης

    Nova: Στα 612 εκατ. ευρώ τα έσοδα στο 9μηνο



    ΣΧΟΛΙΑ