ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την 19.11.2019, η ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING πώλησε και μεταβίβασε στην κατά ποσοστό 100% μητρική της εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς» το σύνολο των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες, ήτοι 22.584.160 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, το οποίο αντιστοιχεί σε 7,6819% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Συνεπεία της ως άνω μεταβίβασης, η Τράπεζα Πειραιώς κατέχει άμεσα 94.766.845 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας και 94.768.300 δικαιώματα ψήφου (συμπεριλαμβανομένων 1.455 δικαιωμάτων ψήφου τα οποία ασκεί δυνάμει συμβάσεων ενεχύρασης), ήτοι συνολικά κατέχει ποσοστό 32,2349% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (μη συμπεριλαμβανομένων 24.061 ιδίων μετοχών άνευ δικαιωμάτων ψήφου).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.