• Business

    Στέλιος Παππάς: O πρόεδρος του ΟΑΣΘ επιτίθεται στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και ζητά το κλείσιμο του STAR Channel 

    Στέλιος Παππάς-Αλέξης Τσίπρας σε φιλικό ενσταντανέ


    Ένα κείμενο το οποίο αναρτήθηκε στην σελίδα του στο Facebook την ημέρα που το Star Channel (20 Ιουλίου 2017) κατέθεσε αγωγή ύψους 32 εκατ ευρω εναντίον του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, αναδημοσιεύει το mononews.gr.  Για την ακρίβεια με το κείμενο του , ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι θα πρέπει να αναστείλουν την λειτουργία τους όλα τα κανάλια όπως και το STAR και εγκαλεί την δικαιοσύνη γιατί δεν πράττει τα δέοντα. Σημειώνεται ότι ο 72χρονος κ. Παππάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Facebook καθώς αναρτά κείμενα σχεδόν σε καθημερινή βάση.  Το κείμενο έχει ως εξής (περιέχει κάποια ορθογραφικά λάθη προφανώς από απροσεξία του συγγραφέα)

    Το κείμενο της 20ης Ιουλίου

    Πριν από μερικές μέρες έγραψα ένα σχόλιο με τίτλο “Οι παράνομοι θέλουν να νομοθετούν”. Αναφερόμουν στην θρασύτητα των καναλαρχών που παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στο πολιτικό σύστημα.  Σήμερα όμως τo STAR Channel ξεπέρασε κάθε όριο. Ζητάει αποζημιώσεις απο το κράτος και τους αρμόδιους Υπουργούς επειδή επιχειρούν να επιβάλουν την νομιμότητα.

    Δεν θα μιλήσω για απύθμενο θράσος. Ο λαός καταλαβαίνει καλύτερα απο οτι νομίζουν. 

    Το ερώτημα είναι στην δικαιοσύνη. 

    Δεν θα υπάρξει κάποια δικαστική αρχή η οποία να παρέμβει για να σταματήσει την αντισυνταγματική λειτουργία όσων λειτουργούν χωρίς άδεια; 

    Όταν κάποιος παρανομεί μόνο η δικαιοσύνη δικαιούται ή καλύτερα έχει υποχρεώσει να παρέμβει. Παρ’ όλα αυτά αδρανεί. Όσο αδρανεί τόσο αποθρασύνονται …..οι αντισυνταγματικώς δρώντες. 

    Είναι αυτοί που δεν θέλουν να υποβάλουν “πόθεν ευχές”, που δεν θέλουν να πληρώσουν για τις άδειες. Που δεν θέλουν να απασχολούν όσους εργαζόμενους προβλέπει ο νόμος. Είναι αυτοί που δανείζονται με αέρα και πληρώνει ο λαός το λογαριασμό. Είναι αυτοί που χρεοκοπούν τις επιχειρήσεις αλλά παραμένουν κροίσοι.

    Το επόμενο ερώτημα που με κυνηγάει και θέλω να το εξωτερικεύσω. 

    Αφού η δικαιοσύνη δεν θέλει να παρέμβει …..γιατί μπλόκαρε την προσπάθεια της κυβέρνησης για αδειοδότηση;; και αφού θεώρησε ότι ήταν αντισυνταγματικό το άρθρο 2α του Νόμου γιατί δεν μερίμνησε να καλύψει νομικά το κενό μέχρι τον νέο διαγωνισμό ώστε να μην συνεχίζεται το καθεστώς της παρανομίας των καναλαρχών;;;;

    Δεν είμαι αθώος αλλά ούτε και πονηρός. Μπορειται όμως να μου πείτε , θεσμοί της δικαιοσύνης, μετά και την τελευταία ενέργεια του STAR Channel τι να υποθέσω; περιμένω άμεσες ενέργειες γιατί αλλοιώς νομιμοποιούμαι να υποθέσω τα χειροτερα.

    Υ.Γ. Μήπως επειδή δεν έχουμε τα ποσά που ζητάτε θα ζητήσετε να μας πάνε σε καταναγκαστικά έργα;; 

    Σας το έχω ξαναπεί . Οι Συριζαίοι κατάγονται απο δρακογεννιά ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ τους πολιτικά και αξιακά χρεωκοπημένους.

    (Κείμενο από την σελίδα του Στέλιου Παππά στο Facebook)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «ήχησε τα τύμπανα του πολέμου» κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Τι κρύβεται από πίσω

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Παππάς : Ξεπαστρεύοντας τους παραδοσιακούς εκδότες και καναλάρχες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Αγωγή 32 εκατ. ευρώ στον Νίκο Παππά από την οικογένεια Βαρδινογιάννη-Τι απαντά ο υπουργός



    ΣΧΟΛΙΑ