• Business

    Θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχοι; Ιδού ο τρόπος

    πλουσιότεροι άνθρωποι


    Η Amanda Abella, συγγραφέας και blogger που ειδικεύεται στο online business και που διδάσκει τρόπους για να βγάλει κανείς χρήματα στο πρόγραμμα “Make Money Your Honey” που έχει δημιουργήσει, έχει να προτείνει κάτι σε όσους θέλουν να γίνουν εκατομμυριούχοι.

    Μέσα από μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει ή μέσα από συνεντέυξεις εκατομμυριούχων ανθρώπων, έχουν βγει κάποια συμπεράσματα και μερικές τακτικές που είναι κοινές σε όλους σχεδόν τους πλούσιους και στηρίζονται σε μία σημαντική βάση, που αποτελεί τον πυρήνα ολόκληρης της στρατηγικής τους: τις πολλαπλές πηγές εισοδήματος.

    Πόσες ροές εισοδήματος έχουν οι εκατομμυριούχοι;

    Το 65% είχε τρία ρεύματα εισοδήματος.
    Το 45% είχε τέσσερα ρεύματα εισοδήματος.
    Το 29% είχε πέντε ή περισσότερα ρεύματα εισοδήματος.

    Η κατοχή πολλαπλών ροών εισοδήματος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, καθώς όταν ένα ρεύμα εισοδήματος δεν πηγαίνει πολύ καλά, τα υπόλοιπα μπορούν να σε στηρίξουν. Και αν όλες οι ροές πάνε καλά; Λοιπόν, τότε φτιάχνετε μια περιουσία! Το αν κανένα από αυτά δεν είναι σε καλό επίπεδο, είναι μια άλλη ιστορία…

    Ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί κανείς να αρχίσει να δημιουργεί πολλαπλές ροές εισοδήματος στη ζωή του είναι ο εξής κατά την Amanda:

    Αν έχετε μια κανονική δουλειά, ξεκινήστε μια επιχείρηση. Σύμφωνα με μελέτη του Economist, περίπου οι μισοί εκατομμυριούχοι του κόσμου έχουν δικές τους επιχειρήσεις. Αν έχετε ήδη μια επιχείρηση, είστε στο σωστό δρόμο! Μπορείτε να βρείτε πολλαπλές ροές εισοδήματος που θα ενσωματωθούν στην υπάρχουσα επιχείρησή σας και όχι να φτιάξετε δύο διαφορετικές. Αν δεν έχετε, εξετάστε τους τρόπους για να ξεκινήσετε μία, αν και στην αρχή θα μοιάζει με επιπλέον έξοδα.



    ΣΧΟΛΙΑ