ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τις εορτές του Πάσχα θα λάβουν οι άνεργοι ναυτικοί από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου για το 2017.
Όπως αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, το επίδομα ορίζεται στα 300 ευρώ για τους άγαμους και στα 350 ευρώ για τους έγγαμους και τους εξομοιούμενους με αυτούς, ή όσους έχουν παιδιά.
Το επίδομα δικαιούνται άνεργοι ναυτικοί που απολύθηκαν μεταξύ της 16-04-2015 έως την 16-03-2017, έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια θαλάσσιας υπηρεσίας, μεταξύ των οποίων 12 μήνες την τελευταία τριετία και 24 μήνες την τελευταία προϋπηρεσίες, είναι εγγεγραμμένοι στον καταλόγους της ΓΕΝΕ, δεν λαμβάνουν επίδομα ή σύνταξη από κάποια πλοιοκτήτρια εταιρεία ή άλλο φορέα και δεν έχουν επιδοθεί σε άλλη βιοποριστική απασχόληση.
Δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Οικονόμου: Ο εφοπλιστής που έβλεπε τις business και τις γυναίκες να περνούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SHIPPING FOCUS: Δεν πουλάει ο Πήτερ Γεωργιόπουλος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΟΛ: «Άνεργος» και επίσημα από την Τρίτη ο Σταύρος Ψυχάρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η ενεργειακή κρίση απαιτεί στήριξη των πολιτών και επενδύσεις για μόνιμη μείωση του κόστους»
- Ρωσία: Εκατοντάδες drones έπληξαν τη Μόσχα – Δύο νεκροί και ζημιές σε διυλιστήριο
- Αθήνα: Νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη μικροεγκληματικότητα – Στο στόχαστρο «αλυσιδάκηδες» κλοπές και ναρκωτικά
- Διώρυγα Σουέζ: Αναμένει έσοδα 6 δισ. δολάρια μετά την ανάκαμψη κατά 42% τον Ιούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.