ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελευταία ημέρα του τριήμερου ξεπουλήματος του ΟΔΔΥ, σήμερα, Πέμπτη, και όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει αυτοκίνητα και σκάφη, στα τελωνεία της Θεσσαλονίκης, με τιμές από 50 ευρώ, πρέπει να βιαστεί.
Όσοι είναι λάτρεις των αυτοκινήτων αλλά και των σκαφών, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτά που τους αρέσουν, μέσω του ΟΔΔΥ.
Αναλυτικά ο κατάλογος του ΟΔΔΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπερταμείο: Οι προτιμήσεις της Ράνιας Αικατερινάρη (εκτός από τα Gucci) στις εταιρίες PR. Η μεγάλη μάχη της δουλειάς των 40.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο κυνήγι των καταθέσεων βγαίνουν οι τράπεζες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμβαίνει επί ΣΥΡΙΖΑ: 19 επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ θα επιστρέψουν στη δουλειά τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΔΜΗΕ: Capital Group και ΔΕΗ οι θεμελιώδεις επενδυτές της ΑΜΚ των 530 εκατ. ευρώ
- Το γράμμα που λύγισε τον μουντιαλικό πλανήτη και η άγνωστη σύνδεση του Ντιομαντέ με τον Ολυμπιακό
- ΑΑΔΕ: Πρεμιέρα για τα «myPoint» – Από τον Χολαργό ξεκινά το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων
- Drewry: Στα 3.969 δολάρια η μέση τιμή διακίνηση κοντέινερ, αυξημένη κατά 21% σε σχέση με ένα χρόνο πριν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.