• Business

    Θεόδωρος Φέσσας: Το ανθρώπινο δυναμικό πολύτιμο κεφάλαιο για κάθε επιχείρηση

    • NewsRoom
    Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Ομίλου Quest

    Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Ομίλου Quest


    Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Θεόδωρος Φέσσας, είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) των Ηνωμένων Εθνών Guy Ryder, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (31 Μαρτίου) στα γραφεία του ΣΕΒ.

    Ο κ. Φέσσας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επανέλαβε τη σταθερή δέσμευση και στήριξη του ΣΕΒ στην προσπάθεια αύξησης της απασχόλησης, του εκσυγχρονισμού των θεσμών της αγοράς εργασίας και αναβάθμισης του κοινωνικού διαλόγου με τους υπόλοιπους Κοινωνικούς Εταίρους και την Πολιτεία, καθώς και ότι ο Σύνδεσμος προσβλέπει στη συνέχιση της ενεργού συνδρομής και παροχής τεχνογνωσίας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης στο χώρο της εργασίας.

    Όπως τόνισε ο κ. Φέσσας, «Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο για κάθε επιχείρηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξουμε τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας και στη χώρα μας, με όραμα και ειλικρινή διάθεση να υπερβούμε τις στείρες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, ώστε να διαχειριστούμε με υπευθυνότητα τις προκλήσεις του μέλλοντος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lamda Development: Εντυπωσιακά τα κέρδη για το 2016

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha Bank: Oι φόροι «φρενάρουν» την αγορά ακινήτων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προχωράει η συμφωνία Μetropolitan – CVC Capital. Μεγάλος κερδισμένος ο Δημήτρης Σπυρίδης



    ΣΧΟΛΙΑ