• Business

    Sunlight: Στα 1.000 ευρώ η τιμή έναρξης των ομολογιών στο Χ.Α.

    • NewsRoom
    Πάνος Γερμανός. Επιχειρηματίας

    Πάνος Γερμανός. Επιχειρηματίας. Βασικός μέτοχος Sunlight & Public


    Στα 50 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα έσοδα από την έκδοση του κοινού ομολογιακού δανείου της Sunlight, του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού. Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο οι δαπάνες έκδοσης δεν θα αφαιρεθούν από τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια. Αντίθετα, θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Εταιρεία.

    Τα αντληθέντα κεφάλαια ύψους €50 εκατ. θα χρησιμοποιηθούν από την Εκδότρια ως παρατίθεται ακολούθως στον πίνακα.

    Η χρήση των αντλούμενων κεφαλαίων για κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, εντός του 2017. Τυχόν υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη την πενταετή διάρκεια του ΚΟΔ.

    Το προϊόν της Έκδοσης, έως την πλήρη διάθεσή του, θα επενδύεται σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις χαμηλού κινδύνου, όπως π.χ. προθεσμιακές καταθέσεις και συμφωνίες επαναγοράς.

    Η Sunlight θα προβαίνει σε δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών που σχετίζονται με τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων από το ΚΟΔ.

    Στις 21 Ιουνίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών

    Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση έως 50.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της Sunlight.  Οι ομολογίες θα διαπραγματεύονται στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς.

    Oi ομολογίες είναι σε άυλη μορφή και θα πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων. Η πίστωση των ομολογιών στις Μερίδες και στους Λογαριασμούς Αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 20.06.2017.

    Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της ομολογίας είναι με ελληνική γραμματοσειρά «ΣΑΝΛΟ1» και με λατινική γραμματοσειρά «SUNLB1».

    Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των ομολογιών της Εταιρείας είναι €1.000 ανά ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Γερμανός: Το success story του ομολόγου της Sunlight

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Γερμανός: H νέα αιφνιδιαστική κίνηση του επιχειρηματία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sunlight: Το μεγάλο στοίχημα που κέρδισε ο Π. Γερμανός



    ΣΧΟΛΙΑ