• Business

    Roland Berger: Επενδύσεις 180 εκ. ευρώ, με Πάρκο Υγείας Αθήνας και Ιslamic Insurance Group

    • NewsRoom
    Roland Berger

    Roland Berger, ιδρυτής Roland Berger Roland Berger Strategy Consultants


    Δύο σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες, με το Πάρκο Υγείας Αθήνας και μια με την Islamic Insurance Group, ανακοίνωσε η Roland Berger and Partner s.a..

    Αναφορικά με την Islamic Insurance Group, η Roland Berger  ανακοίνωσε πως υπεγράφη την 22η Απριλίου 2017 Σύμβαση Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, «για την επένδυση ποσού μέχρι 100 εκατομμυρίων ευρώ στην ελληνική αγορά σε ανερχόμενες και ήδη επιτυχείς ελληνικές επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια.

    Η Islamic Insurance Group η οποία διοικείτε από την Abdullah Bin Al Thani είναι από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές – επενδυτικές εταιρείες του Κόλπου με πάνω από 10 δις διεθνείς επενδύσεις στους τομείς του εμπορίου, βιομηχανίας, υπηρεσιών υγείας, ασφαλειών και διαχείρισης ακινήτων.

    Η Roland Berger αναλαμβάνει σύμβουλος διαχείρισης του επενδυτικού κεφαλαίου.»

    Όσον αφορά τη συνεργασία με το Πάρκο Υγείας Αθήνας η Roland Berger ανακοίνωσε πως «αναλαμβάνει την κατάρτιση εφαρμογής και χρηματοδότησης της επιχειρηματικής στρατηγικής της ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

    Η Roland Berger ανέλαβε το έργο της κατάρτισης και εφαρμογής και χρηματοδότησης της ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

    Η ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε είναι το νόμιμο πρόσωπο που έχει στην ιδιοκτησία του την έκταση 70 στρέμματα του πρώην ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στα Μελίσσια Αττικής.

    Σκοπός της επένδυσης είναι η επιτυχής αποπεράτωση του πιο σύγχρονου ολοκληρωμένου ΠΑΡΚΟΥ ΥΓΕΙΑΣ στην Ελλάδα όπου θα παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιατρικής αποκατάστασης one pay clinic μετεγχειρητικής αποκατάστασης

    Το συνολικό ύψος της εκτιμώμενης επένδυσης ανέρχεται στο 80 εκατομμύρια ευρώ ποσό το οποίο θα καλυφθεί από το EBRD και ειδικά επενδυτικά κεφάλαια .

    Λοιποί μέτοχοι του σχήματος είναι η τράπεζα Πειραιώς η οικογένεια Χανδρή και η οικογένεια Λέανδρος.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη μεγαλύτερη κοινοπραξία ρυμουλκών στη Μεσόγειο η Vernicos Tugs & Salvage

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τιτανικός ΔΕΗ (υπό τον Ε. Παναγιωτάκη) βουλιάζει, αλλά αυτοί προσλαμβάνουν χορωδίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τράπεζα Πειραιώς: Επιστρέφει το πρόγραμμα «Advanced Mobile Marketing»



    ΣΧΟΛΙΑ