ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε τη διάθεση 3.700 στρεμμάτων στο ελληνικό Δημόσιο για δέκα χρόνια, έναντι συμβολικού ανταλλάγματος, συμμετέχοντας, όπως η ίδια αναφέρει, στο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για καλλιέργεια, επεξεργασία και εμπορία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.
Πρόκειται για εκτάσεις αποκαταστημένων εδαφών στα ορυχεία του Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στους Δήμους Εορδαίας και Κοζάνης.
Πιο συγκεκριμένα, δίνονται 1.000 στρέμματα στη περιοχή του πρώην ορυχείου Κομάνου, 700 στρέμματα στις εξωτερικές αποθέσεις του ορυχείου Αμυνταίου και 2.000 στρέμματα στην εξωτερική απόθεση του ορυχείου Νοτίου Πεδίου.
«Η ΔΕΗ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τη διέπει διαχρονικά για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος και την αύξηση της απασχόλησης, συμπράττει με τις τοπικές κοινωνίες και τους αρμόδιους φορείς, και συμμετέχει ενεργά προωθώντας έτσι πρωτοποριακές παραγωγές και εναλλακτικές μορφές αύξησης θέσεων εργασίας των κατοίκων της περιοχής» τονίζει η επιχείρηση σε σχετική ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απώλειες για τα τάνκερ αργού βλέπει και το 2018 η Evercore
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Γεωργιόπουλος: Golden deal για τον εφοπλιστή – Πουλάει VLCC για 53 εκατ. δολ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος εν πλω για φορτηγό πλοίο ελληνικών συμφερόντων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Ισραήλ: «Δεν είχε νόημα η σημερινή επίθεση στον Λίβανο»
- Γάζα: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμούς και πυρά των Ισραηλινών
- J.P. Morgan και BofA ανεβάζουν τον πήχη για ΔΕΗ και Metlen – Οι τιμές στόχοι και οι νέοι μοχλοί ανάπτυξης
- Εξάρχεια: Γνωστός στις τουρκικές αρχές ο 25χρονος που εκτελέστηκε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.