ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ESM: Η Ελλάδα πέρασε το «stress test» του χρέους – Μείωση ακόμη και στο δυσμενές σενάριο την επόμενη 10ετία
Στόχος παραμένει η ολοκλήρωση της γ΄αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος μέχρι το τέλος του 2017, ανέφερε εκπρόσωπος των θεσμών κάνοντας λόγο για “εποικοδομητικές συζητήσεις” με τις ελληνικές αρχές, ενώ προανήγγειλε την επιστροφή των θεσμών στα τέλη Νοεμβρίου.
Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου των θεσμών έχει ως εξής:
“Πραγματοποιήθηκαν καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που αποτελούν μέρος των προγραμμάτων του ESM και του ΔΝΤ. Τεχνικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την ολοκλήρωση αυτών των διαπραγματεύσεων. Στόχος παραμένει η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος μέχρι το τέλος του 2017. Η αποστολή θα επιστρέψει την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχεται παραίτηση βόμβα: Γιατί είναι έξαλλος ο ξάδερφος του Τσίπρα με τον Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αξιολόγηση: «Έκλεισαν» τα εύκολα, άφησαν για τον Δεκέμβριο τα δύσκολα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΥΠΟΙΚ: Προβλέψεις για υπερπλεόνασμα 1,8 δισ. ευρώ το 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Σε θετικό έδαφος επέστρεψε ο S&P 500, στις 52.000 ο Dow Jones – Περιορίζονται οι πιέσεις στις τεχνολογικές μετοχές
- Δημοσκόπηση Marc: Στο 30,4% η ΝΔ με προβάδισμα 14,6 μονάδων, στο 15,8% η ΕΛΑΣ – Μείωσε στις 3,4 μονάδες τη διαφορά το ΠΑΣΟΚ
- Ευρωαγορές: Άλμα 1% για τον FTSE 100, κέρδη και για DAX και CAC 40 παρά τις πιέσεις στις τεχνολογικές μετοχές
- Πούτιν: Οι πρόσφατες ουκρανικές επιθέσεις στα ρωσικά διυλιστήρια δεν προκάλεσαν σημαντικές ζημιές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.