• Business

    Αιχμηρή δήλωση από Αδαμίδη (ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ): Η εταιρία θα αντιμετωπίσει μισθοδοτικό πρόβλημα και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    ΔΕΗ

    ΔΕΗ


    Τώρα που ήλθαν στην εξουσία τα βλέπουν αλλά δυστυχώς είναι αργά. Προ 2 ετών έλεγαν στον κόσμο μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ, διόδια κλπ. Αλλά τώρα ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και εταιρίες όπως η ΔΕΗ βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.  Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί, όλο το προηγούμενο διάστημα «έκλεινε το μάτι στους κακοπληρωτές» και ενίσχυε με την πολιτική της το κίνημα «Δεν Πληρώνω». «Τον Ιούνιο η ΔΕΗ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και στην μισθοδοσία εξ αιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

    Η διοίκηση της ΔΕΗ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς σχεδόν με όλους τους εργολάβους και τους προμηθευτές, με τους διαχειριστές μεταφοράς και διανομής και τους παραγωγούς Ανανεώσιμων Πηγών.

    Τους οφείλει περί του 1,7 δισεκ. ευρώ ενώ οι τράπεζες για να την δανείσουν χρειάζονται εγγυήσεις από τις εισπράξεων των λογαριασμών των καταναλωτών.

    Από την πλευρά της η διοίκηση της ΔΕΗ, με μια λιτή της ανακοίνωση, τόνισε πως «δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο μη καταβολής των μισθών τον Ιούνιο».

    Πηγή skai.gr



    ΣΧΟΛΙΑ