• Business

    Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τη Ryanair στα Χανιά (pics)

    • NewsRoom


    Την τελευταία της πτήση στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ η εταιρεία Ryanair, ρίχνοντας τίτλους τέλους – προς το παρόν τουλάχιστον – στην παρουσία της στα Χανιά κατά τη χειμερινή περίοδο.

    Το αεροσκάφος ταξίδεψε από Αθήνα προς Χανιά πραγματοποιώντας το τελευταίο, μέχρι νεωτέρας- δρομολόγιο της Ryanair στη συγκεκριμένη γραμμή.

    Μάλιστα, όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα HANIA.news, οι επιβάτες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο αίτημα των αεροσυνοδών για μία ομαδική selfie φωτογραφία.

    Στη συνέχεια, το αεροσκάφος παρέμεινε για λίγη ώρα στο «Δασκαλογιάννης» και αναχώρησε, δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα αποτελέσει το πέμπτο σκάφος βάσης της Ryanair στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, στο οποίο η εταιρεία αναβαθμίζει την παρουσία της.

    Αναχωρώντας από το «Δασκαλογιάννης», το συγκεκριμένο αεροσκάφος μετέφερε ορισμένα μόνο από τα -40 συνολικά- στελέχη και τις εργαζόμενες της εταιρείας που διέμεναν μόνιμα στα Χανιά από τον Απρίλιο του 2013, όταν η Ryanair δημιούργησε τη βάση της στην περιοχή,  ξεκινώντας δρομολόγια αρχικά προς Θεσσαλονίκη (το καλοκαίρι του 2013) και εν συνεχεία προς Αθήνα (το 2014) και προς Πάφο.

    Στις γραμμές Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα παραμένει κατά τη χειμερινή περίοδο (από τέλη Οκτωβρίου 2017 έως τις 25 Μαρτίου 2018) μόνο ο όμιλος της Aegean (Aegean Airlines, Olympic Air), γεγονός που προκαλεί προβληματισμό στους τοπικούς φορείς, αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.



    ΣΧΟΛΙΑ