• Business

    Νέος οικονομικός διευθυντής στην Coca Cola HBC – Αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Απριλίου


    Τα ηνία της οικονομικής διεύθυνσης στον όμιλο της Coca Cola HBC αναλαμβάνει ο Ben Almanzar, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στα αγγλικά.

    Ο κ. Almanzar θα ενταχθεί στο δυναμικό της επιχείρησης στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και θα διαδεχθεί τον κ. Μιχάλη Ήμελλο, ο οποίος αποχωρεί από τον όμιλο. Ο κ. Almanzar διαθέτει μεγάλη πείρα στον τομέα FMCG, ενώ κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας ήταν ανώτατο στέλεχος της Mars Inc., ενώ προηγουμένως εργάζονταν μεταξύ άλλων και στη Nestle.

    Ο Zoran Bogdanovic, διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC Σχολιάζοντας την αλλαγή σκυτάλης στην οικονομική διεύθυνση δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Ben στην Coca-Cola HBC. Οι ισχυρές στρατηγικές, ηγετικές, οικονομικές και επιχειρησιακές δεξιότητές του σε συνδυασμό με το πάθος του για την ανάπτυξη ταλέντων τον καθιστούν εξαιρετικό και ταιριάζει μαζί μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί με τον Ben καθώς θα οδηγούμε την επιχείρησή μας στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης».

    Ο κ. Almanzar θα τοποθετηθεί στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Είναι υπήκοος της Δομινικανής Δημοκρατίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι κάτοχος bachelor από το Πανεπιστήμιο του Santo Domingo Institute of Technology και MBA από το School of Management του Ρότερνταμ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ