array(0) {
}
        
    
Menu
-2.26%
Τζίρος: 203.67 εκατ.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα που πουλούσε πλαστά φάρμακα και συμπληρώματα στην ΕΕ – Στα 240 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Business

Νέο κανάλι αγοράζει ο Ιβάν Σαββίδης

Ιβάν Σαββίδης. Επιχειρηματίας
Comments

Έτοιμο να αλλάξει «χέρια» είναι το κυπριακό κανάλι TV ONE, καθώς οι συζητήσεις της Αρχιεπισκοπής Κύπρου με τις ενδιαφερόμενες πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Όλες οι προτάσεις που καταφθάνουν συζητούνται διεξοδικά καθώς η απόφαση της Εκκλησίας να αποχωρήσει από το κανάλι μέσω υπενοικίασης είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cyprustimes, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει δύο πρόσωπα των media, ένα από Κύπρο και ένα από Ελλάδα.

Πρόκειται για τον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και τον τέως Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος έχει αποχωρήσει πρόσφατα από την τηλεόραση του Alpha, τα ηνία της οποίας ανέλαβε ο κύριος Παπαέλληνας.

Eνδιαφέρον για τη διαχείριση του καναλιού  έχει επιδείξει και ο ιδιοκτήτης του Φιλελευθέρου Νίκος Χρ. Παττίχης μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

Στο μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων που αναμένουν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, κυρίες όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Καρώνης που επλήγη από την πυρκαγιά στο Περιστέρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές προχώρησαν σε διαλύσεις πλοίων από τις αρχές του 2018

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Folli Follie: 500 μέτοχοι και ομολογιούχοι στο «πρώτο κύμα» των δικαστικών προσφυγών για αποζημιώσεις

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεοδωρικάκος: Τον Σεπτέμβριο νέο αναπτυξιακό καθεστώς 150 εκατ. ευρώ για ΤΝ – «Γεωστρατηγικό όπλο» η επένδυση της Metlen για το γάλλιο
Ιράν: Έτοιμο να παρουσιάσει νέο μηχανισμό διαχείρισης ναυσιπλοΐας μέσω των Στενών του Ορμούζ
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πράσινο φως για την εξαγορά της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από τη Μασούτης
Μασκ: Δεν πουλά μετοχές της SpaceX ενόψει της ιστορικής IPO
Μπιλ Άκμαν: Απέκτησε μερίδιο 2,1 δισ. δολαρίων στη Microsoft
Alpha Gas (Άννα Αγγελικούση): Παρέλαβε το νεότευκτο Energy Pioneer – Ναυπηγεί άλλα πέντε πλοία
Ξύπνα τις αισθήσεις σου σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις – Το TEDxPanteion University επιστρέφει για 10η χρονιά
Η Grimaldi επεκτείνει τη συνεργασία της με την κινεζική Leapmotor για τη μεταφορά αυτοκινήτων
MSC (Τζιανλουίτζι Απόντε): Επεκτείνεται και εδραιώνεται στη Νότια Αμερική
Drewry: Αυξήθηκαν οι ναύλοι στα πλοία κοντέινερ