• Business

    Νέο κανάλι αγοράζει ο Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης. Επιχειρηματίας


    Έτοιμο να αλλάξει «χέρια» είναι το κυπριακό κανάλι TV ONE, καθώς οι συζητήσεις της Αρχιεπισκοπής Κύπρου με τις ενδιαφερόμενες πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

    Όλες οι προτάσεις που καταφθάνουν συζητούνται διεξοδικά καθώς η απόφαση της Εκκλησίας να αποχωρήσει από το κανάλι μέσω υπενοικίασης είναι γνωστή εδώ και καιρό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cyprustimes, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει δύο πρόσωπα των media, ένα από Κύπρο και ένα από Ελλάδα.

    Πρόκειται για τον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και τον τέως Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος έχει αποχωρήσει πρόσφατα από την τηλεόραση του Alpha, τα ηνία της οποίας ανέλαβε ο κύριος Παπαέλληνας.

    Eνδιαφέρον για τη διαχείριση του καναλιού  έχει επιδείξει και ο ιδιοκτήτης του Φιλελευθέρου Νίκος Χρ. Παττίχης μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

    Στο μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων που αναμένουν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, κυρίες όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Καρώνης που επλήγη από την πυρκαγιά στο Περιστέρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές προχώρησαν σε διαλύσεις πλοίων από τις αρχές του 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Folli Follie: 500 μέτοχοι και ομολογιούχοι στο «πρώτο κύμα» των δικαστικών προσφυγών για αποζημιώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ