• Business

    Νέα εποχή συναλλαγών από την Edenred: Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

    • NewsRoom

    Τρεις είναι οι βασικές αρχές των συναλλαγών στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό: εύκολα, γρήγορα και, προ πάντων, με ασφάλεια. Αρχές, όμως, που, όπως αποδεικνύεται, ήρθαν να διευκολύνουν μακροπρόθεσμα τη ζωή μας, αλλάζοντας σημαντικά τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις συναλλαγές μας, κάνοντας τις πολύ πιο εύκολες και ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη χαρακτηριστικών, όπως η ευελιξία.

    Στο πνεύμα των καιρών, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές έχουν γίνει πλέον ευκολότερες από ποτέ και εξελίσσονται διαρκώς, προσφέροντάς μας αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, τόσο φυσικής όσο και ψηφιακής! Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τάσης αυτής αποτελεί η νέα υπηρεσία της Edenred, μίας πλατφόρμας υπηρεσιών και πληρωμών με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και διαρκή έμφαση στην εξέλιξη και την καινοτομία: το Edenred Pay είναι το ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred για Android συσκευές, που έρχεται να απελευθερώσει τις mobile πληρωμές με κάρτα Ticket Restaurant®.

    Σε συνέχεια του Apple Pay, η νέα υπηρεσία της Edenred δίνει τώρα τη δυνατότητα και στους κατόχους Android συσκευών να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με την Ticket Restaurant® κάρτα τους, πλησιάζοντας απλά την Android συσκευή τους στο POS!

    Η υπηρεσία Edenred Pay είναι, ουσιαστικά, το ψηφιακό πορτοφόλι των καρτών της Edenred που μεταμορφώνει τις Android συσκευές σε μέσο ανέπαφων συναλλαγών, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyEdenred®.

    Τo μόνο που χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι το άνοιγμα της εφαρμογής και η προσθήκη της κάρτας Ticket Restaurant® στο ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred. Τόσο απλά, με δύο μόνο κλικ, οι κάτοχοι Android συσκευών είναι έτοιμοι να ζήσουν τη νέα εμπειρία mobile πληρωμών.

    Στην συνέχεια, για τη χρήση της υπηρεσίας, αρκεί το ξεκλείδωμα της συσκευής και η προσέγγισή της στο τερματικό. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή MyEdenred®. Έτσι, και οι κάτοχοι καρτών Ticket Restaurant® μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια! Στο πνεύμα της εποχής!

    Οι πληρωμές μέσω Edenred Pay είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή ούτε μεταφέρονται στο κατάστημα. Παράλληλα, διατηρούνται ασφαλείς και εμπιστευτικές μέσω ενός μοναδικού διακριτικού δεδομένων (token) που χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά. Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη για συναλλαγές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.

    Κι όλα αυτά με την εγγύηση μίας εταιρείας με εμπειρία 25 ετών στην ελληνική αγορά, η οποία συνεργάζεται με περισσότερες από 6.500 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200.000 δικαιούχους.

    Παράλληλα, η Edenred συνεργάζεται με χιλιάδες συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών πρώτης γραμμής, όπως διατροφή, ένδυση και μετακινήσεις!

    Η διαδικασία ενεργοποίησης του Edenred Pay βήμα προς βήμα:

    1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή MyEdenred® στο Android κινητό σας και προσθέστε την κάρτα Ticket Restaurant®

    2. Επιλέξτε την κάρτα Ticket Restaurant® από τη λίστα των καρτών

    3. Επιλέξτε «Εγκατάσταση Edenred Pay»

    4. Διαβάστε και αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης

    5. Έτοιμοι για συναλλαγές!

    Πώς πραγματοποιώ συναλλαγές με Edenred Pay;

    1. Ξεκλειδώστε το κινητό σας, με τον τρόπο που έχετε επιλέξει (δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο, κωδικός PIN)

    2. Πλησιάστε το κινητό σας στο τερματικό (POS)

    3. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή MyEdenred®

    Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη δωρεάν και χωρίς καμία συνδρομή, για όλους τους κατόχους καρτών Ticket Restaurant®.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το edenred.gr/edenredpay.