• Business

    Νέα Εποχή για το SolidarityNow με νέα πρόσωπα στη διοικητική ομάδα

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του SolidarityNow Στέλιος Ζαββός

    Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του SolidarityNow Στέλιος Ζαββός


    Οι νέες γεωπολιτικές συνθήκες και η αναμενόμενη αύξηση των μεταναστευτικών ροών δημιουργούν νέες προκλήσεις για τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, και καθιστούν αναγκαία την διοικητική αναδιοργάνωση του SolidarityNow.

    Την θέση της απερχόμενης Γενικής Διευθύντριας του SolidarityNow καθηγήτριας κας Αντιγόνης Λυμπεράκη αναλαμβάνει η οικονομολόγος Μαριλύν Πολένα, μετά και την πολυετή εργασία της στην οργάνωση ως Διευθύντρια Προγραμμάτων.

    Χρέη Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας αναλαμβάνει η νομικός Φαίη Κουτζούκου και υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος παραμένει η ψυχολόγος Ιωάννα Φουρκιώτου και Λίλη Σκλαβη παραμένει ως Διευθύντρια Οικονομικών.

    Προτεραιότητες της νέας διοικητικής ομάδας είναι η δυναμική συνέχεια του ανθρωπιστικού έργου που επιτελεί η οργάνωση μέχρι σήμερα καθώς και η ανάπτυξη νέων παρεμβάσεων για την υποστήριξη όσων πλήττονται από τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση, τις συνέπειες της πανδημίας και τις παγκόσμιες αναταραχές. Το SolidarityNow έχει βοηθήσει περισσότερους από 320.000 συνανθρώπους μας, κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων της προσφοράς του στην κοινωνία.

    Σχολιάζοντας τις νέες διοικητικές αλλαγές ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του SolidarityNow Στέλιος Ζαββός δήλωσε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του SolidarityNow, Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την καθηγήτρια Αντιγόνη Λυμπεράκη για το έργο της και την ιδιαίτερη προσφορά της τα τελευταία πέντε χρόνια ως Γενικής Διευθύντριας. . Καλωσορίζω τη Μαριλύν Πολένα και τη Φαίη Κουτζούκου στους νέους τους ρόλους ως Γενικής Διευθύντριας και Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας της οργάνωσης.

    Η Μαριλύν, η Φαίη, η Ιωάννα και η Λίλη είναι βασικά και δοκιμασμένα μέλη της ομάδας του SolidarityNow με σημαντική πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων. Η νέα ομάδα θα ενδυναμώσει την ποιότητα των παρεμβάσεων ανάμεσα στις νέες γεωπολιτικές προκλήσεις για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας σε ανάγκη, προσφέροντάς τους τις ευκαιρίες για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη και αυτόνομη ζωή. Tο SolidarityNow ενισχύει την προοπτική για τη συνέχεια του μεγάλου ανθρωπιστικού έργου της οργάνωσης τα επόμενα χρόνια».

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Καραγιάννης: Με τα έργα που υλοποιούμε η Θεσσαλονίκη θα γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη με αναβαθμισμένες υποδομές και καλύτερη ποιότητα ζωής



    ΣΧΟΛΙΑ