ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διαχειρίστρια εταιρεία για τη διαμετακόμιση του φυσικού αερίου της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν έχει ορίσει οποιεσδήποτε ροές φυσικού αερίου για την 1η Ιανουαρίου μέσω του ουκρανικού αγωγού προς την Ευρώπη μέχρι σήμερα στις 15.00 GMT, ώρες πριν από τη λήξη της πενταετούς συμφωνίας μεταξύ της ρωσικής Gazprom και της ουκρανικής Naftogaz.
H Ουκρανία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα υπογράψει νέα συμφωνία που θα αντικαταστήσει την προηγούμενη που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου λόγω της πλήρους κλίμακας εισβολής της Ρωσίας στο έδαφος της, η οποία πλησιάζει τώρα τον τρίτο χρόνο.
Το 2025 μπορεί να είναι η πρώτη χρονιά μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 που δεν θα διοχετευθεί φυσικό αέριο μέσω Ουκρανίας στην Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης
Κίνα: Θα επιτύχει τον στόχο για ανάπτυξη της τάξης του 5%
Πούτιν: Η Ρωσία θα «προχωρήσει προς τα εμπρός» το 2025
Πόλεμος Ουκρανίας: Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν 150 αιχμαλώτους πολέμου η κάθε πλευρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ σε Νετανιάχου: Στήριξη σε ισραηλινά πλήγματα κατά του βαλλιστικού προγράμματος του Ιράν εάν αποτύχουν οι συνομιλίες
- Καισαριανή: Βανδάλισαν το μνημείο των 200 εκτελεσθέντων μετά την αποκάλυψη των ιστορικών φωτογραφιών
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων
- Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ): Η ΠΑΣΚΕ χάνει μία έδρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.