• Business

    Μοτοδυναμική: Προσύμφωνο για την απόκτηση του υπόλοιπου 19,5% της θυγατρικής της LION RENTAL

    • NewsRoom
    Σωτήρης Χατζίκος - Διευθύνων Σύμβουλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

    Σωτήρης Χατζίκος – Διευθύνων Σύμβουλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ


    Προσύμφωνο για την απόκτηση του 19,5% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της LION RENTAL, που κατείχε ο μέτοχος μειοψηφίας, σύναψε η Μοτοδυναμική, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

    Η αξίας της επικείμενης συναλλαγής ανέρχεται στα 7,7 εκατ. ευρώ.

    Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Μοτοδυναμική θα κατέχει το σύνολο των μετοχών της LION RENTAL.

    Η ανακοίνωση της Μοτοδυναμικής:

    Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.» («Εταιρία») ανακοινώνει ότι συνήψε σήμερα (12.04.2023) προσύμφωνο για την απόκτηση 363.354 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών από το μέτοχο μειοψηφίας της θυγατρικής εταιρίας «LION RENTAL A.E.», οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 19,5% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

    Η αξία της επικείμενης συναλλαγής ανέρχεται στο ποσό των 7.700.000,00 ευρώ.

    Με την υπογραφή της οριστικής σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης των ως άνω 363.354 μετοχών, η οποία τελεί υπό όρους και προϋποθέσεις, η Εταιρία θα κατέχει 1.863.354 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχές, ονομαστικής αξίας 10,00 ευρώ εκάστη, της εταιρίας «LION RENTAL Α.Ε.» οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

    Διαβάστε επίσης

    ΑΔΜΗΕ: Στα 58,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ομίλου το 2022 – Πρόταση για προμέρισμα 0,058 ευρώ/μετοχή για τη χρήση 2023

    Παπουτσάνης: Αυξήθηκε ο τζίρος, μειώθηκε η αξία των εξαγωγών στο τρίμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ