ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε τις προοπτικές (outlook) για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία σε «θετικές» από «αρνητικές», καθώς αναμένει ότι η σταθερή κυκλοφορία των εμβολίων σε όλο τον κόσμο θα οδηγήσει σε ανάκαμψη των εμπορικών πτήσεων.
«Ενώ η συνεχιζόμενη πανδημία σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διατάραξης στα αεροπορικά ταξίδια σε διάφορες χώρες σε διάφορες περιόδους, αναμένουμε η αύξηση στους εμβολιασμούς να μειώσει τους συνοριακούς περιορισμούς και να αυξήσει τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια τους επόμενους 12 με 18 μήνες», ανέφερε ο οίκος Moody’s σε έκθεσή του.
Σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού, ο Moody’s σημείωσε ότι η Κίνα, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία ηγούνται της ανάκαμψης.
Ο οίκος αξιολόγησης αναμένει ότι η ισχυρή ανάκαμψη στα ταξίδια εσωτερικού στις ΗΠΑ, που ξεκίνησαν τον Μάρτιο, θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Διαβάστε ακόμη:
Βαγγέλης Μαρινάκης: Εξετάζει νέες επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια μετά την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ εξετάζουν πώληση ποσοστού σε επενδυτικό σχήμα υπό τον Αμίτ Μπάτια
- Τραμπ: Απειλεί με άμεσο πλήγμα στο «πυρηνικό οχυρό» του Ιράν – Προειδοποίηση και στους Χούθι
- Ρούμπιο κατά Ορτέγα: «Αποκαλύφθηκε η αυταρχική φύση του» – Αρνείται εκλογές στη Νικαράγουα
- Cenergy: Νέα τιμή-στόχος στα 25,3 ευρώ από την AXIA – Σύσταση «Buy» και περιθώριο ανόδου 23%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.