ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε τις προοπτικές (outlook) για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία σε «θετικές» από «αρνητικές», καθώς αναμένει ότι η σταθερή κυκλοφορία των εμβολίων σε όλο τον κόσμο θα οδηγήσει σε ανάκαμψη των εμπορικών πτήσεων.
«Ενώ η συνεχιζόμενη πανδημία σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διατάραξης στα αεροπορικά ταξίδια σε διάφορες χώρες σε διάφορες περιόδους, αναμένουμε η αύξηση στους εμβολιασμούς να μειώσει τους συνοριακούς περιορισμούς και να αυξήσει τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια τους επόμενους 12 με 18 μήνες», ανέφερε ο οίκος Moody’s σε έκθεσή του.
Σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού, ο Moody’s σημείωσε ότι η Κίνα, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία ηγούνται της ανάκαμψης.
Ο οίκος αξιολόγησης αναμένει ότι η ισχυρή ανάκαμψη στα ταξίδια εσωτερικού στις ΗΠΑ, που ξεκίνησαν τον Μάρτιο, θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Διαβάστε ακόμη:
Βαγγέλης Μαρινάκης: Εξετάζει νέες επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια μετά την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Τσάκος(ΤΕΝ): Στις 30 Απριλίου θα δώσει μέρισμα 0,59375 δολαρίων ανά μετοχή
- Από το νταμπλ στο futsal στην ευρωπαϊκή πρόκληση του Gothia Cup η ΑΕ Ψυχικού
- Μουντιάλ 2026: Το Μεξικό απαντά για την ασφάλεια – «Η Χαλίσκο ασφαλέστερη από τη Νέα Υόρκη»
- Άννα Βίσση: Αποχώρησε και άλλος συνεργάτης της μετά από 10 χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.