ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εταιρεία MLS Πληροφορική γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης την με ημερομηνία 25/7/2022 αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας σύμφωνα με το άρθρο 106 α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα καθώς και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής με αντίστοιχο περιεχόμενο.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε στις 27/7/2022 προσωρινή διαταγή, απαγορεύοντας την λήψη μέτρων, εκκρεμών ή μη, ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της Εταιρείας και την λήψη και εκτέλεση οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου κατ’ αυτής, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης των προληπτικών μέτρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ομάδα στο Πακιστάν για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Ιράν: Οι υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις, τις οποίες ανανεώνει όπως τονίζει (Βίντεο)
- Ορμούζ: Σχέδιο για την παράκαμψη των Στενών, αγωγοί και απεξάρτηση απ’ το Ιράν
- Μαλαισία :Πύρινος όλεθρος στο Σαμπάχ – Καταστράφηκαν τουλάχιστον 1.000 σπίτια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.