ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προσωπική περιουσία του Γιάννη Καματάκη, βασικού μετόχου της MLS, δέσμευσε, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με προσωρινή διαταγή, έπειτα από αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης που κατέθεσε προ ημερών η κυπριακή εταιρεία Leftwich Limited.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Leftwich Limited, στην αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης που κέρδισε, αναφέρει πως τον Δεκέμβριο του 2018 απέκτησε περίπου το 3% του μετοχικού κεφαλαίου της MLS αγοράζοντας 373.000 μετοχές απευθείας από τον βασικό της μέτοχο Γ. Καματάκη έναντι 1,56 εκατ. ευρώ (discount 5% έναντι της χρηματιστηριακής αποτίμησης).
Οπως υποστήριξε η Leftwich στο δικαστήριο, εκείνη την περίοδο, ο Γ. Καματάκης λάνσαρε τη νέα αλληλεπιδραστική συσκευή της εταιρείας με το εμπορικό όνομα και διέθετε μετοχές του σε επενδυτές κατόπιν κλειστών παρουσιάσεων.
Η Leftwich είναι εταιρεία συμφερόντων ισχυρού Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος έχει και διεθνή δραστηριότητα. Η εταιρεία κέρδισε την υπόθεση συντηρητικής κατάσχεσης κατά του κ. Καματάκη ενώ τα ασφαλιστικά μέτρα επί της αιτήσεως της εταιρείας θα συζητηθούν στις 8 Δεκεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπντούλ Ελ Σαγέντ: Ο υποψήφιος της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών που επικράτησε στην εσωκομματική εκλογή στο Μίσιγκαν
- Toyota C-HR: Μια ιστορία ανατροπής και επιτυχίας
- Ευρωαγορές: Τρίτη μέρα ιστορικών ρεκόρ για τον Stoxx 600 – Μικρές απώλειες για τον DAX
- Google: Ο Ντέμης Χασάμπης νέος πρόεδρος της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονας της Alphabet
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.