• Business

    MIG: «Ναυάγησε» στο δικαστήριο το αίτημα Αποστολόπουλου για το Υγεία

    Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Διευθύνων Σύμβουλος Ιατρικού Κέντρου

    Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Διευθύνων Σύμβουλος Ιατρικού Κέντρου


    Η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ανακοινώνει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με σημερινή απόφαση του απέρριψε, στο πλαίσιο διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων, Αίτημα Προσωρινής Διαταγής της «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» για την απαγόρευση κάθε νομικής μεταβολής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε.» («Υγεία»).

    Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του ομίλου Αποστολόπουλου κινήθηκε νομικά κατά της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του Υγεία, υποστηρίζοντας ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και γίνεται διαπραγμάτευση με CVC.

    H διοίκηση της MIG έσπευσε να απαντήσει ότι η αγωγή στηρίζεται σε αβάσιμα νομικά επιχειρήματα και γίνεται για λόγους εντυπώσεων.

    «Ανοικτός ο δρόμος», αν θέλει να υποβάλει μεγαλύτερη προσφορά, τόνισε.

    «Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοικτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», κατέληγε η ανακοίνωση της MIG.

    Απαντώντας στην ανακοίνωση της MIG, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» δήλωσε πως πρόθεσή της, με την κατάθεση της αγωγής κατά της MIG, ήταν να υπάρξει διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου για να μπορέσει να διατυπώσει «ανταγωνιστική και εφάμιλλη, γιατί όχι και καλύτερη, πρόταση – προσφορά για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας ΥΓΕΙΑ Α.Ε.».

    Παράλληλα, σε έντονο ύφος, κατηγόρησε τους συντάκτες της ανακοίνωσης της ΜΙG ότι η πρόσκλησή τους για κατάθεση αντιπρότασης από την Γ. Αποστολόπουλος συνιστά σοβαρά υπολαμβανόμενη διάπραξη αδικήματος, ενώ, όπως ανέφερε, τους καλεί «να καταλάβουν ότι είναι απλά διαχειριστές και όχι ιδιοκτήτες της MIG, ότι η εταιρεία τους χρωστάει €1,6 δισ. στην Τράπεζα Πειραιώς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαίνεται ο άγριος πόλεμος για το ΥΓΕΙΑ: Τι απαντά ο Γ. Αποστολόπουλος στην πρόκληση της MIG

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η MIG «σηκώνει το γάντι» που πέταξε ο Γ. Αποστολόπουλος: «Money talks…»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποστολόπουλος για MIG: Το παρασκήνιο μιας αγωγής



    ΣΧΟΛΙΑ