ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πρωί στο λιμάνι της Χίου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος».
Στο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά Χίο-Μυτιλήνη επιβαίνουν 238 επιβάτες, 69 φορτηγά, 30 ΙΧ οχήματα και 13 δίκυκλα. Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης, προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναδρομικά: Ξεκίνησε η καταβολή για τα ειδικά μισθολόγια – Τα ποσά που παίρνουν (πίνακας)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας έγινε ο Σίμος Κεδίκογλου: Η τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και παγωνιά-Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – Παραβίαση εκεχειρίας« λέει η Τεχεράνη, παραμένει σε ισχύ απαντά ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.