• Business

    Maye Musk: Η Σαντορίνη, το μυστικό για τα social media και η αγάπη για τα ταξίδια

    Maye Musk

    Maye Musk


    Για την πολυετή διεθνή της καριέρα, για τις πετυχημένες συνεργασίες της με διεθνή brands, αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας της μίλησε η Maye Musk, μητέρα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Elon Musk, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού, με τίτλο “The Luxury Side of Greece”.

    Η 75χρονη style icon, διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας και supermodel παραχώρησε συνέντευξη στον εμβληματικό χώρο του Santo Wines στη Σαντορίνη για όλα και κυρίως για την αγάπη της για τα ταξίδια και για το πώς συντηρεί τον «μύθο» της παγκοσμίως.

    Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο αδημονούσαν να δουν από κοντά τη μητέρα του ιδιοκτήτη της Tesla, της Space X και του Twitter, και βρίσκονταν στον χώρο του συνεδρίου από νωρίς. Η ίδια, επιβλητική και αρκετά απόμακρη, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το υπέρκομψο ανδρόγυνο στυλ της μπαίνοντας στην αίθουσα. Φορούσε γκρι σακάκι και ασορτί στενό παντελόνι, άσπρο πουκάμισο κουμπωμένο ως επάνω και σουέτ ψηλοτάκουνα μποτίνια σε γκρι αρζάν με κορδόνια. Το λιτό σύνολο συμπλήρωναν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, η επιτομή του chic is simple.

    Η Maye Musk στο 1ο διεθνές συνεδριο πολυτελούς τουρισμού
    Η Maye Musk στο 1ο διεθνές συνέδριο πολυτελούς τουρισμού

    Το μυστικό για τα social media

    Η πολυμήχανη και ακούραστη Maye Musk ζει κυριολεκτικά με μια βαλίτσα στο χέρι. Οι σελίδες της στα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή, είναι γεμάτες από εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα ταξίδια της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι τίτλοι από τις συνεντεύξεις, που παραχωρεί, γίνονται συχνά πρώτο θέμα και η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ενδιαφέρουσας ζωής της.

    Σε μουσείο στο Cape Town
    Σε μουσείο στο Cape Town

    «Ο τρόπος, με τον οποίο ταξιδεύω τώρα, είναι πολυτελής. Λατρεύω κάθε λεπτό και έχω μάθε να το εκτιμώ αυτό. Όταν είπα σε κάποιους ότι θα έρθω στη Σαντορίνη ζήλεψαν και εγώ χάρηκα», είπε, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκόμενων.

    Και πρόσθεσε: «Όλοι λατρεύουν τη Σαντορίνη, ακόμη κι εκείνοι που απλά την έχουν δει σε φωτογραφίες. Πάρα πολλοί είναι εκείνοι, που λατρεύουν την Ελλάδα. Για να γίνεις γνωστός, χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα social media, είναι απαραίτητες οι πολλές δημοσιεύσεις. Κι εγώ σκοπεύω να κάνω πολλές για τη Σαντορίνη, όταν φύγω από εδώ, σε όλα τα social media, που έχω λογαριασμούς.

    Χρειάζεται να επιτρέψεις στους ανθρώπους να μάθουν πολλά για σένα και να μάθουν πόσο πολυτελείς διακοπές θα απολαύσουν, εάν έρθουν στην Ελλάδα», επεσήμανε η γνωστή συγγραφέας, αποκαλύπτοντας ένα από τα επαγγελματικά της μυστικά, που δεν είναι άλλο από την έξυπνη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Στο πάρτι για τα 75α γενέθλιά της στη Νέα Υόρκη

    Τα ταξίδια τρόπος ζωής

    Μέσα από το παγκόσμιο best seller βιβλίο της “A Woman Makes A Plan” γυναίκες κάθε ηλικίας εμπνέονται από την προσωπικότητα της Maye Musk και ειδικά από το motto της “It’s great to be 75”, «είναι υπέροχο να είσαι 75 ετών».

    Παρακολουθώντας τη δράση της στο Instagram ζαλίζεσαι. Και αναρωτιέσαι πού βρίσκει όλη αυτή την αντοχή, να είναι από τη Νέα Υόρκη στο Βερολίνο, μετά στην Ελλάδα και μετά ποιος ξέρει πού…

    Στο feed της εμφανίζεται πάντα υπέροχα ντυμένη, συνήθως με ρούχα διάσημων Οίκων Μόδας και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, μοναδικό στολίδι στο πρόσωπό της, που αναδεικνύουν τα κοντοκουρεμένα γκρίζα μαλλιά της.

    Πριν από δύο εβδομάδες και μόλις μία εβδομάδα προτού συμπληρώσει τα 75 της χρόνια – τα οποία γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, παρέα με τα μέλη της οικογένειάς της και πολλούς φίλους – ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ από το Unversity of the Free State σε μια εντυπωσιακή τελετή, παρουσία αρκετών προσκεκλημένων. Πάρα πολλές γυναίκες, που συνεργάστηκαν μαζί της, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για εκείνη και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι είναι “rock star”.

    Το συμβόλαιο και οι απαγορεύσεις

    Το να έρθει στη Σαντορίνη και να μιλήσει στο συγκεκριμένο συνέδριο, δεν ήταν απλή υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πολυσέλιδο συμβόλαιο, που υπέγραψε, υπήρχαν πολλοί όροι εμπιστευτικότητας αλλά και ρήτρες.

    Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η Maye Musk δεν θα δώσει σε κανένα ελληνικό ΜΜΕ συνέντευξη, όσο βρίσκεται στο νησί. Η ασφάλειά της, άγρυπνοι φρουροί της, την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, απομακρύνοντας τυχόν «περίεργους», που θέλουν να μάθουν πού μένει ή που γευματίζει η Dr Musk.

    Η επίτιμη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού διηγήθηκε μοναδικές εμπειρίες, που βίωσε στην πορεία της μακρόχρονης επαγγελματικής της δραστηριότητας, αλλά μίλησε και για την οικογένειά της.

    Το εν λόγω συνέδριο, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία “Update Entertainment”. Τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

    Διαβάστε επίσης:
    Μπερνάρ Αρνό: Το παιχνίδι της διαδοχής-Σε οντισιόν μια φορά το μήνα οι πέντε υποψήφιοι διάδοχοι της LVMH



    ΣΧΟΛΙΑ