• Cosmote Grow Your Business

    Business

    Μάθε ό,τι χρειάζεται για την εξέλιξη της επιχείρησής σου εύκολα και γρήγορα με ένα podcast

    • NewsRoom

    Έχεις την ιδέα. Κι ένα πρώτο business plan στο μυαλό σου. Μπορεί να έχεις κάνει ήδη τα πρώτα σου βήματα ή να μην ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις. Το να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση, όμως, ήταν το όνειρό σου ή και στοίχημα ζωής.

    Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν σχεδιάζεις, όπου κι αν βρίσκεσαι, πετυχαίνεις ευκολότερα όταν έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτούς που μπορούν να σε καθοδηγήσουν, να σου εξηγήσουν, να σε βοηθήσουν να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και χρήμα, να αποφύγεις πιθανές παγίδες και, κυρίως, να εξελίξεις την επιχείρησή σου με έξυπνο και στοχευμένο τρόπο. Ανθρώπους από την ίδια την αγορά, με γνώσεις και εμπειρία.

    Αυτός, ακριβώς, είναι ο στόχος της νέας πρωτοβουλίας του προγράμματος GROW YOUR BUSINESS της COSMOTE: Η νέα σειρά podcast επεισοδίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, βοηθά τους επαγγελματίες να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να αναπτυχθούν, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές σε όλους όσοι θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ξεχωρίσουν στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και ψηφιακό περιβάλλον.

    Cosmote Grow Your Business

    Στο μικρόφωνο του podcast, η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου Εύα Επιτροπάκη παρουσιάζει και, σε συνεργασία με τους καλεσμένους της, μοιράζεται πρακτικές γνώσεις, λύσεις και εργαλεία, απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει. Ό,τι χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση σήμερα. Μάλιστα, το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη στον «αέρα» σε όλες τις πλατφόρμες (Spotify, Apple podcast, Google podcast), ενώ νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα κάθε δεύτερη Πέμπτη.

    Ενδεικτικά, το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Έχεις πολλά πλάνα για την επιχείρησή σου; Ξεκίνα από το business canvas!» με την Εύα Επιτροπάκη να παρουσιάζει τα σωστά βήματα για τη χάραξη της στρατηγικής μίας επιχείρησης μέσω του εργαλείου business canvas, μιας συνοπτικής και πιο άμεσης εκδοχής του business plan.

    Ακούστε το πρώτο επεισόδιο στις πλατφόρμες: Spotify, Apple ή Google

    Cosmote Grow Your Business

    Στα επόμενα επεισόδια του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, με καλεσμένους ειδικούς του marketing και της τεχνολογίας, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα όπως η ανάδειξη της online παρουσίας της επιχείρησής τους, οι δυναμικές του Digital Marketing και η σωστή αξιοποίηση των Social Media.

    Θα ανακαλύψουν ακόμη στρατηγικές για την προσέλκυση και ενσωμάτωση νέων ταλέντων, αναγκαίες για τη δημιουργία μιας δυναμικής και επιτυχημένης ομάδας, αλλά και πολλά άλλα εργαλεία που μπορούν να τους εξασφαλίσουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται: το έξτρα -εκείνο- βήμα που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν σε κάθε επίπεδο επιχειρηματικής δραστηριότητας.

    Μέσα από ένα σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας, όπως είναι τα podcast, κάθε επαγγελματίας μπορεί να αντλήσει γνώσεις, έμπνευση και ιδέες, στον χρόνο που τον εξυπηρετεί, απ’ όπου κι αν βρίσκεται. Και να ανατρέχει σε αυτές αν και όποτε χρειαστεί.

    Cosmote Grow Your Business

    Ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας, δήλωσε σχετικά:

    «Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας προϊόντα, λύσεις αλλά και δράσεις που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας “πράσινης”, βιώσιμης ανάπτυξης. Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί η COSMOTE εντάσσεται και το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, μέσω του οποίου, από το 2017, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 75.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών. Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, όπως το podcast, οι επιχειρηματίες μπορούν να εστιάσουν στις θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν, από οπουδήποτε και στον χρόνο που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να αντλήσουν έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα.»

    Περισσότερα για το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST στο: https://www.growyourbusiness.gr/content/podcast