• Business

    Marks & Spencer: Αλλάζουν επωνυμία ενόψει του βασιλικού γάμου!


    Μία μέρα μόνο απομένει μέχρι το βασιλικό γάμο της Μεγάλης Βρετανίας και όλη η υφήλιος αδημονεί να δει την δημοφιλή ηθοποιό του Suits, Μέγκαν Μαρκλ, να παντρεύεται τον γοητευτικό κοκκινομάλλη πρίγκιπα Χάρι σπάζοντας ριζικά το κατεστημένο των γαλαζοαίματων και εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για το παλάτι. Πολλές είναι οι εταιρείες που αποφάσισαν να τιμήσουν με διάφορες ενέργειες το νέο ζευγάρι. Η British Airways για παράδειγμα επάνδρωσε το πλήρωμά της μόνο με Χάρι και Μέγκαν ενώ η δημοφιλής εταιρεία ρουχισμού Marks & Spencer αποφάσισε να μετονομαστεί σε Markle & Sparkle!

    Αν και η αλλαγή ονόματος  του διάσημου brand θα θα είναι σε λειτουργία μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο, το re-brand θα είναι μεγάλης κλίμακας, καλύπτοντας τόσο τον ιστότοπο της M & S, τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων αλλά και τις πινακίδες των καταστημάτων στις οκτώ Περιφέρειες του Βασιλείου. Η επίσημη μετονομασία θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Windsor της εταιρείας στις 18 Μαΐου.

    WINDSOR, ENGLAND – MAY 17: A Marks & Spencer store is seen with its name changed to ‘Markle & Sparkle’ ahead of the Royal wedding on May 17, 2018 in Windsor, England. Preparations continue in the town for the wedding between Prince Harry and Ms. Meghan Markle on May 19, 2018 when tens of thousands of well wishers will descend on the town just west of London to celebrate the couple’s big day. (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

    “Ως μια ουσιαστική βρετανική μάρκα έπρεπε να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο για να τιμήσουμε τον βασιλικό γάμο και ποιος καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε τη Μέγκαν στην οικογένεια παρά να « παντρέψουμε »  τα  ονόματά μας αυτό το Σαββατοκύριακο”, δήλωσε ο Sharry Cramond, διευθυντής μάρκετινγκ με ειδίκευση την φιλοξενία και συνέχισε λέγοντας “Ως έμπορος λιανικής πώλησης, εορτάσαμε 34 βασιλικούς γάμους στην 134χρονη ιστορία μας, αλλά αυτή είναι η πιο τολμηρή ιδέα που έχουμε συλλάβει μέχρι τώρα! Θέλαμε να προκαλέσουμε ένα ακόμη χαμόγελο στον Χάρι και τον Μέγκαν την μεγάλη τους μέρα και να καταγράψουμε τον ενθουσιασμό και την εορταστική διάθεση του έθνους που θα υποδεχθεί μια πριγκίπισσα της πραγματικής ζωής του Χόλιγουντ στην βασιλική μας οικογένεια! “.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: British Airways: Τιμά τον βασιλικό γάμο επανδρώνοντας πλήρωμα που ακούει μόνο στα ονόματα Χάρι και Μέγκαν!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές! Ο Πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Μέγκαν στον Χάρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα παρανυφάκια του βασιλικού γάμου



    ΣΧΟΛΙΑ