• Business

    ΜΑΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε: Πρόσκληση για τη διενέργεια 7 ανεξάρτητων διαγωνισμών για την εκποίηση τμήματος του ενεργητικού

    • NewsRoom


    Ενημέρωση για την πρόσκληση διενέργειας επτά (7) ανεξάρτητων δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών που αφορούν στην εκποίηση του τμήματος του ενεργητικού της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΜΑΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε», (Α.Φ.Μ.: 094218977 και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 021332126000), η οποία έχει υπαχθεί στην έκτακτη διαδικασία ειδικής διαχείρισης (άρθρο 68 και επ. του ν. 4307/2014).

     Ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε:

    (i) για τους Δημοσίους Πλειοδοτικούς Διαγωνισμούς, που αφορούν τις Ομάδες Ενεργητικού Ο2’ έως και Σ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς η 29η Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και μέχρι ώρα 11:00 π.μ.,

    (ii) για τους Δημοσίους Πλειοδοτικούς Διαγωνισμούς, που αφορούν τις Ομάδες Ενεργητικού Τ2’ έως και Φ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς η 30η Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και μέχρι ώρα 11:00 π.μ.

    Ενεργητικό προς εκποίηση

    1.Τμήμα της ακίνητης περιουσίας της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» στο Δήμο Βέροιας, καθώς και στο Δήμο Αλεξάνδρειας – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Ο2’ του Υπομνήματος Προσφοράς και συγκεκριμένα:

    1.1 Αγρός Δ’ κατηγορίας στη θέση «Σιδηροδρομική Γραμμή» στην Πατρίδα του Δήμου Βέροιας.

    1.2 Αγρός στη θέση «Βουνό» στην Πατρίδα του Δήμου Βέροιας.

    1.3 Αγροτεμάχιο στη θέση «Μεσδρά» στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Βέροιας.

    1.4 Δύο όμοροι αγροί στη θέση «Καψούρα» στον Τρίλοφο του Δήμου Βέροιας.

    1.5 Αγροτεμάχιο μετά του επ΄ αυτού κτίσματος στη Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

    1.6 Αγροτεμάχιο μετά των επ’ αυτού εγκαταστάσεων στη θέση «Καταφύγι» του Δήμου Αλεξάνδρειας.

    2.Τμήμα της ακίνητης περιουσίας της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» στο Δήμο Βέροιας, καθώς και στο Δήμο Νάουσας – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Π2’ του Υπομνήματος Προσφοράς και συγκεκριμένα:

     2.1. Διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Τρεμπεσίνας 26 στο Δήμο Βέροιας

     2.2. Κατάστημα ισογείου με πατάρι επί της συμβολής των οδών 16ης Οκτωβρίου αρ. 14 και Πολυζωίδη στο Δήμο Βέροιας.

     2.3. Δύο όμοροι αγροί στην κτηματική περιοχή αγροκτήματος του Δήμου Βέροιας.

     2.4. Οικοπεδική έκταση – διαιρετό τμήμα οικοπέδου επί της οδού Καβάλας (Ο.Τ 16) στο Δήμο Βέροιας.

     2.5. Διαιρετό τμήμα αγρού μετά του επ’ αυτού βιοτεχνικού κτιρίου στη θέση «Μικρό Κουρί» του Δήμου Νάουσας.

    3.Τμήμα της ακίνητης περιουσίας της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» στο Δήμο Βέροιας – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Ρ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς και συγκεκριμένα:

     3.1. Κατάστημα ισογείου με τον κάτωθι αυτού υπόγειο χώρο επί της οδού Κεντρικής αρ. 2 (συνοικία «Σινάν Βέη»), του Δήμου Βέροιας.

     3.2. Ποσοστό 1/3 ή άλλως 8/24 ή άλλως 33,34% εξ αδιαιρέτου ενός αγρού στη θέση «Ξηρόκαμπος» του Δήμου Βέροιας.

     3.3. Ποσοστά εξ αδιαιρέτου πέντε (5) όμορων αγρών στη θέση «Ξηρολίβαδο» του Δήμου Βέροιας.

    4.Τμήμα της ακίνητης περιουσίας της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Σ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς και συγκεκριμένα ποσοστό 1/2 εξ αδιαιρέτου ενός διαμερίσματος ημιυπογείου επί της οδού Μιαούλη 35 στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

    5.Τμήμα της ακίνητης περιουσίας της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» στο Δήμο Σκύδρας, καθώς και στο Δήμο Πέλλας – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Τ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς και συγκεκριμένα:

     5.1. Ποσοστό 1/2 εξ αδιαιρέτου ενός οικοπέδου μετά του επ’ αυτού καταστήματος επί της συμβολής των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Ευξείνου Πόντου στο Δήμο Σκύδρας.

     5.2. Οικόπεδο επί της οδού Παπατζανέτα (Ο.Τ 60) στο Δήμο Πέλλας.

    6.Τμήμα της ακίνητης περιουσίας της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» στο Δήμο Νάουσας, καθώς και στο Δήμο Πωγωνίου – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Υ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς και συγκεκριμένα:

     6.1.α. Επτά (7) Αγροτεμάχια στη θέση «Κουτίχα» του Δήμου Νάουσας.

     6.1.β. Ενιαίος αγρός (υπ’ αρ. τεμαχίου 900) στη θέση «Κουτίχα» του Δήμου Νάουσας.

     6.2. Έξι (6) ακίνητα στη Δημοτική Ενότητα Καλπακίου του Δήμου Πωγωνίου.

    7.Τμήμα ενεργητικού της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Φ2’ του Υπομνήματος Προσφοράς που αφορά τμήμα των απαιτήσεων της «ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΕ» κατά τρίτων.

    Όλες οι επικοινωνίες, ερωτήσεις και αιτήματα για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την Προκήρυξη (link: όλη η πρόσκληση εδώ) όπως και με την παραλαβή του σχετικού υπομνήματος, θα απευθύνονται στoυς εκπροσώπους της σύμπραξης Ειδικού Διαχειριστή, κ.κ. Μιχαήλ Χουρδάκη, e-mail: [email protected], Τηλ: 210 2886222 και Σοφία Αμμανατίδου e-mail: [email protected].

    Επισημαίνεται ότι η Πρόσκληση έχει λάβει τις προβλεπόμενες εκ του νόμου δημοσιεύσεις (άρθρο 73, παρ. 4, ν. 4307/2014) και το παρόν έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα.

    Σημειώνεται ότι οι ως άνω διαγωνισμοί είναι επιπρόσθετοι των όσων έχουν ήδη προκηρυχθεί και προγραμματιστεί να διεξαχθούν την 6η,7η και 8η Μαρτίου 2023 (Link: η Πρόσκληση εδώ)  και την 22η και 23η Μαρτίου 2023 (Link: η Πρόσκληση εδώ) και αφορούν επίσης στην εκποίηση τμήματος του ενεργητικού της ως άνω εταιρείας.



    ΣΧΟΛΙΑ