• Business

    Μάρι Δασκαλαντωνάκη (Grecotel): «Το άνοιγμα των συνόρων στις 15 Ιουνίου δίνει εντυπωσιακή δυναμική στην αγορά»

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Η CEO του ομίλου Grecotel, Μάρι Δασκαλαντωνάκη

    Η CEO του ομίλου Grecotel, Μάρι Δασκαλαντωνάκη


    «Τα σημερινά μέτρα πρέπει να αξιοποιήσουν οι δυνάμεις του τουρισμού με προϋποθέσεις υγειονομικής ασφάλειας. Δίδουν εντυπωσιακή δυναμική στην αγορά, ειδικά το άνοιγμα των συνόρων στις 15 Ιουνίου. Τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων μας είναι ουσιαστικά και απολύτως στοχευμένα. Ευχαριστούμε την Πολιτεία», δήλωσε στο mononews.gr η κ. Μάρι Δασκαλαντωνάκη, CEO της Grecotel.

    Όπως έχει πει η κ. Δασκαλαντωνάκη, τα ελληνικά ξενοδοχεία πρέπει να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι είναι ανοικτά.

    Μάλιστα η αλυσίδα Grecotel, που είναι η μεγαλύτερη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα –με 32 μονάδες σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, 12.000 κλίνες και 6.300 εργαζόμενους-, ανακοίνωσε ότι ανοίγει από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου τα ξενοδοχεία της που βρίσκονται στο Σούνιο, τη Μύκονο, την Κυλλήνη, την Αχαΐα και την Καλαμάτα και θα ακολουθήσουν και οι μονάδες που βρίσκονται σε Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική.

    Η κ. Δασκαλαντωνάκη δηλώνει αισιόδοξη για την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού, σημειώνοντας πως: «Με όρους αγοράς η Ελλάδα είναι παρούσα. Πρέπει να πάρουμε μπροστά στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σημαντική στήριξη από την Κυβέρνηση. Με προσήλωση και ευθύνη πρέπει να βάλουμε και πάλι μπροστά τη μηχανή».



    ΣΧΟΛΙΑ