ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον πύργο BT Tower στο Λονδίνο εξαγοράζει η αμερικανική MCR Hotels, έναντι του ποσού των 275 εκατ. στερλινών, με σκοπό την μετατροπή του σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Το διάσημο κτήριο, το οποίο αποτελεί ένα από τα τοπόσημα του Λονδίνου, έχει ύψος 177 μέτρα και κατασκευάστηκε το 1965 και μέχρι το 1980 ήταν το υψηλότερο του Λονδίνου.
Ο ουρανοξύστης είχε χρησιμοποιηθεί ως πύργος τηλεπικοινωνιών. Το 1984 παραχωρήθηκε στην BT, αλλά έκτοτε δεν έχει αλλάξει ιδιοκτησία.
Πλέον, όπως ανέφερε η εταιρεία που διαχειρίζεται σήμερα τον πύργο, η BT, το κτήριο θα «διατηρηθεί ως ένα εμβληματικό ξενοδοχείο, διασφαλίζοντας τη θέση του ως ενός μελλοντικού τοπόσημου του Λονδίνου».
Η MCR, αμερικανικός ξενοδοχειακός όμιλος με χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων 5 δισ. δολαρίων, θα αναλάβει σταδιακά τη διαχείριση του κτιρίου από την BT.
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής μπορεί να διαρκέσει έξι χρόνια.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών καταστημάτων
Φλωρίδης σε Φάμελλο: Με το καλημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε την αποφυλάκιση του βαρέως εγκλήματος στην Ελλάδα
LAMDA Development: Μέλος του UN Global Compact και του UN Global Compact Network Greece
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαφές μήνυμα Αθήνας για τις τουρκικές NAVTEX: Παράνομες και χωρίς νομικό έρεισμα
- ΗΠΑ: Άλλη μια παράλυση του ομοσπονδιακού κράτους διαγράφεται στον ορίζοντα
- Apple: Εξαγοράζει ισραηλινή startup τεχνητής νοημοσύνης που ερμηνεύει τις κινήσεις του προσώπου
- Συνάντηση Γ. Βάλλη με τον Β. Κικίλια για τα θέματα των ναυτικών των θαλαμηγών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.