• Business

    Lidl: Μειώνει τις τιμές έως 35% σε περισσότερα από 200 προϊόντα

    • NewsRoom
    Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς

    Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς


    Χαμηλότερες τιμές έως 35% σε περισσότερα από 200 προϊόντα βάζει η Lidl Ελλάς, με στόχο όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

    Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι οι χαμηλότερες τιμές έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

    «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, η Lidl Ελλάς προχωρά σε νέα μείωση τιμών ώστε να απολαμβάνουν όλοι, κάθε στιγμή, ποιοτικά προϊόντα σε μόνιμα χαμηλή τιμή.

    Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές να καλύψουν όλες τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    «Η Lidl Ελλάς αξιοποιώντας τη διαπραγματευτική δύναμη του δικτύου της, εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της για ακόμα μία φορά τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, τόσο στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, όσο και σε επώνυμα είδη.

    Επιλέγει προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ποια αξίζουν να μπουν στα ράφια της, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές, να επιλέγουν από μια πλούσια γκάμα προϊόντων.

    Επιπλέον, οι πελάτες της Lidl Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται καθημερινά από τις πολυάριθμες επιπρόσθετες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ύψους τουλάχιστον 1.000€ ετησίως.

    Η Lidl Ελλάς παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις μέσα από σταθερά χαμηλές τιμές και πολυάριθμες προσφορές, ώστε να είναι σταθερά η πρώτη επιλογή του έλληνα καταναλωτή», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης:

    Novo Nordisk: Πιθανές πωλήσεις 33 δισ. δολαρίων έως το 2030 βλέπει η JP Morgan

    Attica Group: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Πασχάλης μετά τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon

    10η Παγκόσμια Ημέρα Μυϊκής Δυστροφίας Duchenne (WDAD) – Η Lavipharm στηρίζει το MDA Ελλάς



    ΣΧΟΛΙΑ