ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξημένος τόσο σε ετήσια, όσο και σε μηνιαία βάση ήταν ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο τον Σεπτέμβριο του 2024, σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ενώ αντίθετη φορά είχε ο όγκος.
Αναλυτικά, Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2023, παρουσίασε αύξηση 1,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2024 αύξηση 0,3%.
Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 0,6% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2024 μείωση 3%.

Αναλυτικά τα στοιχεία εδώ
Διαβάστε επίσης:
Eurostat: Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Νοέμβριο – «Τσίμπησε» στο 2,3% στην Ευρωζώνη
Στο 9,8% η ανεργία τον Οκτώβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σερβία: Κατήφεια στη Ρωσία, καθώς με την ήττα του Βούτσιτς χάνει ακόμη έναν σύμμαχο της
- Ευρωαγορές: Επιστροφή στα κέρδη με ώθηση από την πτώση του πετρελαίου
- Pizza Fan: Το κρυφό excel που κρατούσαν για τα «μαύρα» χρήματα – Τα επτά καταστήματα με τον μεγαλύτερο παράνομο τζίρο
- Κοινή δήλωση Ελλάδας, ΕΕ και άλλων 4 χωρών στον ΟΗΕ: Πρόκληση για τη διεθνή έννομη τάξη το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.