ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην κόψη του ξυραφιού – Καραμπινάτη υποτιμητική σε εξέλιξη στις τράπεζες – Τι κάνουμε τώρα με οδηγό τις Goldman Sachs και Morgan Stanley
Νέα Chief Quality Officer (CQO) της Lavipharm αναλαμβάνει η Κατερίνα Καράπα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.
Όπως σημειώνει, η κ. Καράπα διαθέτει σπουδές στη Χημεία και την Αναλυτική Χημεία (Roger Williams University & Northeastern University, ΗΠΑ) και Executive MBA από το ALBA Graduate Business School – ACG.
Μετρά περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό κλάδο, εκ των οποίων 24 στον Όμιλο FAMAR σε ηγετικές θέσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Quality Management και Regulatory Governance.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του ISPE GR & CY Affiliate.
Η ανάληψη της θέσης, αναφέρει η φαρμακοβιομηχανία, επιβεβαιώνει τη διαρκή δέσμευση της Lavipharm στην ποιότητα και την κανονιστική συμμόρφωση, σε ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις των διεθνών ρυθμιστικών αρχών.
Διαβάστε επίσης:
Allwyn: Κέρδη 13% από τις 28 Μαϊου μέχρι τώρα
Fourlis: Άνοδος για τη μετοχή μετά την απόφαση για πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης 250 εργαζόμενων
Wizz Air: Η σύγκρουση με το Ιράν «ροκάνισε» τα κέρδη – Χωρίς προβλέψεις για το 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιδηρομετάλλευμα: Σε χαμηλό διετίας οι τιμές λόγω εξασθένησης της ζήτησης
- Danaos (Γιάννης Κούστας): Αναβάθμιση από την Moody’s – Κριτήρια τα εξασφαλισμένα έσοδα $4,6 δισ. και η ρευστότητα $1 δισ.
- Profile: Ψήνονται νέες δουλειές στα ΗΑΕ, τι κρύβει το report της Optima και η αποτίμηση στα €17,69
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί για δεύτερη μέρα μετά την αποκλιμάκωση στο Ιράν – Κάτω από τα 115 δολ. το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.