ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φαιδρότητες, χαρακτηρίζουν κύκλοι της εταιρείας «ΛΑΜΨΑ ΑΕ» τις πληροφορίες περί πώλησης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.
Σήμερα ένα μουσικό site ανέφερε ότι πωλείται σε αραβικό επιχειρηματικό όμιλο του Κατάρ το πλέον εμβληματικό ξενοδοχείο της χώρας, η Μεγάλη Βρετανία, αντί 700 εκατ. ευρώ.
Η είδηση ανέβηκε και στα social media και φυσικά ήρθε η διάψευση από κύκλους της εταιρείας ΛΑΜΨΑ, που είναι ο ξενοδοχειακός βραχίονας του ομίλου Λασκαρίδη.
Συγκεκριμένα όπως λένε: «οι περιφερόμενες πληροφορίες περί πωλησης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία κινούνται στη σφαίρα του φαιδρού και δη σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό, στην οποία δεν χωρούν αστειότητες».
Να σημειωθεί ότι μόλις την 1η Σεπτεμβρίου η ΛΑΜΨΑ εγκαινίασε το τρίτο ξενοδοχείο της στην Πλατεία Συντάγματος το Athens Capital, στο οποίο επένδυσε 25 εκατ ευρώ. Το νέο ξενοδοχείο ήρθε να προστεθεί δίπλα στην εμβληματική Μεγάλη Βρετανία και το King George.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
