• Business

    Lamda Development: Η πορεία των έργων – Νέες κατεδαφίσεις σε τρία κτίρια

    • NewsRoom
    Lamda Development: Η πορεία των έργων - Νέες κατεδαφίσεις σε τρία κτίρια

    Οδ. Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development


    Οι μπουλντόζες και οι γερανοί έχουν πιάσει ξανά δουλειά στο Ελληνικό, συνεχίζοντας τα απαραίτητα προκαταρκτικά έργα, που θα μετατρέψουν τον χώρο του παλαιού αεροδρομίου σε μία σύγχρονη, καινοτόμα, πράσινη πόλη, όπως παρουσίασε πριν από λίγες μέρες η Lamda Development.

    Σε συνέχεια των μεγάλων κατεδαφίσεων των προηγούμενων μηνών, τρία ακόμη μεγάλα κτίρια επί της λεωφόρου Ποσειδώνος έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται.

    Πρόκειται για τα γήπεδα ξιφασκίας, μπάσκετ καθώς και για το ενδιάμεσο κτίριο, που τα συνδέει. Σε αυτά τα κτίρια στεγάζονταν η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της τέως Ολυμπιακής αεροπορίας και το 2004 ανακατασκευάστηκαν για να φιλοξενήσουν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα της ξιφασκίας και του μπάσκετ.

    Το εργοτάξιο στην Ποσειδώνος είναι ένα από τα πολλά που ήδη έχουν ξεκινήσει και δουλεύουν με έντονους ρυθμούς στον χώρο.

    Lamda Development: Η πορεία των έργων - Νέες κατεδαφίσεις σε τρία κτίρια

    Στην περιοχή της Λ. Βουλιαγμένης έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο ΑΜΕΑ το οποίο θα ξεκινήσει να ανεγείρεται άμεσα, σύμφωνα με το masterplan που παρουσίασε η Lamda Development. 

    Παράλληλα, γεωτρήσεις για διάφορους λόγους (περιβαλλοντικούς, γεωτεχνικούς κλπ) βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο το έργο, ενώ, λόγω του ότι το ακίνητο αποτελούσε στρατιωτικό αεροδρόμιο κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες γίνονται προκαταρκτικές έρευνες για τυχόν εναπομείναντα στρατιωτικά υλικά.

    Lamda Development: Η πορεία των έργων - Νέες κατεδαφίσεις σε τρία κτίρια

    Το μεγαλύτερο εργοτάξιο που έχει αρχίσει να στήνεται ποτέ στη χώρα μας, έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν εκατοντάδες άνθρωποι με τα έργα είναι πλέον πιο ορατά και στον κόσμο που περνάει από έξω.

    Συνολικά το επόμενο διάστημα στα 6.200 στρέμματα θα αναπτυχθούν μηχανήματα και εκατοντάδες άνθρωποι που θα δουλεύουν, θα σχεδιάζουν, θα μελετούν, θα λύνουν προβλήματα, θα φυτεύουν δέντρα, θα κατεδαφίζουν παροπλισμένα κτίρια, θα οικοδομούν…

    Διαβάστε επίσης:

    Lamda Development: Πώς θα γίνει το Eλληνικό από «τσιμεντούπολη» μια πόλη πρότυπο για όλη την Ευρώπη

    Νέα σελίδα για τη Shell: Αλλάζει όνομα και έδρα



    ΣΧΟΛΙΑ