• Business

    Lakitira: Επτά οι προσφορές που κατατέθηκαν

    • NewsRoom


    Επτά ήταν οι προσφορές που κατατέθηκαν στον πλειστηριασμό που διεξήχθη σήμερα για τα ξενοδοχεία Lakitira στην Κω. Πάντως, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, οι προσφορές δεν θα αποσφραγιστούν μέχρι αύριο, 1 το μεσημέρι, όταν και εκδικάζεται αίτηση της Lakitira για να σταματήσει η διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά και η προηγούμενη είχε απορριφθεί.

    Ήταν η δεύτερη πρόσκληση προς τους υποψήφιους επενδυτές, μετά το «πάγωμα» του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τις μονάδες της «Λακιτίρα» Ανώνυμος Εταιρεία – Τουριστικές & Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 15 Ιανουαρίου, όμως είχε ανασταλεί με προσωρινή διαταγή του Εφετείου Αθηνών μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων.

    Πρόκειται για το τετράστερο “Lakitira Resort and Village”, το πεντάστερο boutique ξενοδοχείο “Lakitira Suites” και το πέντε αστέρων “Helona Resort”, στην περιοχή Καρδάμαινα, συνολικής δυναμικότητας 615 κλινών, τα οποία όπως αναφέρεται στην πρόκληση ενδιαφέροντος της Deloitte θα πωληθούν ως “πακέτο” και χωρίς υποχρεώσεις. Η εμπορική τους αξία ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aegean: Αύξηση 12% στην επιβατική κίνηση Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Συναγερμός» από την JP Morgan: Έρχεται «κραχ» 30%-40% στις αγορές



    ΣΧΟΛΙΑ