• Business

    Κρι Κρι: Η Beta ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 10,72 ευρώ

    • NewsRoom

    Τσινάβος Παναγιώτης, Πρόεδρος και CEO Κρι Κρι (Πηγή: krikri.gr)


    Η Beta Securities σε έκθεσή της στην οποία επαναδιατυπώνει τη σύσταση “overweight”, δίνει νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Κρι Κρι στα 10,72 από 8,7 ευρώ.

    Επισημαίνει μάλιστα ότι η μετοχή συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της.

    Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας στο εξάμηνο αλλά και το ισχυρό guidance που δίνει η διοίκηση για το σύνολο της χρήσης.

    Υπογραμμίζει ότι ο κλάδος γιαουρτιού παραμένει ο οδηγός ανάπτυξης για την εταιρεία, η οποία μακροπρόθεσμα εξετάζει και τη διείσδυση στην αμερικανική αγορά.

    Όπως τονίζει η χρηματιστηριακή, το μεγάλο ποσοστό που ελέγχει στην εταιρεία η οικογένεια Τσινάβου (περί το 73,2%) αποτρέπει πιθανούς επενδυτές από τοποθετήσεις και διατηρεί περιορισμένο το επενδυτικό ενδιαφέρον.

    Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει το ζήτημα, παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές της διοίκησης περί λύσης μέσω placement μετοχών της εταιρείας, το ανοδικό περιθώριο (+31,5%) υπερκαλύπτει τις ανησυχίες για τη διασπορά.

    Σημειώνεται ότι η Kρι Kρι διαπραγματεύεται με P/E 9,6 με βάση τις εκτιμήσεις για το 2023 και με δείκτη EV/EBITDA στο 8,7.

    Διαβάστε επίσης: 

    Naval Group: Βίντεο από την προετοιμασία καθέλκυσης της φρεγάτας FDI

    FIFA: Αποσύρθηκε η ποινική υπόθεση του Ινφαντίνο

    Chevron: Βουτιά 42% στα κέρδη τριμήνου – Τι υπόσχεται ο CEO



    ΣΧΟΛΙΑ