• NewsRoomNewsRoom

    Κάθε καλοκαίρι, η ίδια ιστορία: Ζέστη, άπνοια και υψηλές θερμοκρασίες που δεν αντέχονται! Για να μην αναφερθούμε στα κουνούπια! Και κάπου εκεί έρχεται η στιγμή να πάρεις την απόφαση να βάλεις ένα κλιματιστικό και να λύσεις το πρόβλημά σου.

    Το mononews.gr έκανε την έρευνά του και σου προτείνει να κάνεις μία ασφαλή επιλογή και να επωφεληθείς των μοναδικών προνομίων που παρέχει η MediaMarkt στην αγορά και συντήρηση κλιματιστικών. Και πώς άλλωστε να μη μας κερδίσει, αφού δίνει αμέτρητες επιλογές κι έχει smart λύσεις για όλα; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις από μία πλούσια γκάμα επιλογών είτε σε φυσικό κατάστημα είτε online και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η  MediaMarkt.

    Πρώτον, παραλαμβάνεις δωρεάν στον χώρο σου χωρίς επιπλέον χρέωση.

    Στη συνέχεια, η ομάδα των έμπειρων και πιστοποιημένων ψυκτικών της έρχεται να σου κάνει την εγκατάσταση με… πλήρη εξοπλισμό: γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, πάντα από απόσταση! Μάλιστα με ειδικό πρόγραμμα, στον υπολογιστή, στο τηλέφωνο ή στο tablet, μπορείς να «παίξεις» με τις ρυθμίσεις – οι άνθρωποι της MediaMarkt σου δείχνουν τα πάντα, ακόμα και το πώς λειτουργεί σωστά η συσκευή σου! Και όλα αυτά συν ένα χρόνο εγγύηση.

    Αν επιθυμείς να κάνεις συντήρηση σε πολύ χαμηλή τιμή, η MediaMarkt φροντίζει και γι’ αυτό με πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει τοποθέτηση ενισχυμένων φίλτρων ιονιστή και ειδικές προδιαγραφές για εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού.

    Τηρουμένων λοιπόν των αποστάσεων… καλοκαίρι ασφαλώς με κλιματιστικά από τη MediaMarkt!